
Sorunuz... hocam ben 2015 de testis kanseri emeliyyatı oldum. kimoterapi aldım 2016 şubat bitdi . şimdi çocuk istiyoruz. Bir ay bundan evvel mikrotest emeliyyatı oldum bulunmadı. hocam ben tedavi almak istiyorum. bana ne önerirsiniz.
Sorunuz... hocam ben 2015 de testis kanseri emeliyyatı oldum. kimoterapi aldım 2016 şubat bitdi . şimdi çocuk istiyoruz. Bir ay bundan evvel mikrotest emeliyyatı oldum bulunmadı. hocam ben tedavi almak istiyorum. bana ne önerirsiniz.
Hocam benim penisimde sol tarafa doğru eğrilik var bu eğrilik çocukluğumdan beri vardı. 38 yaşındayken penisimde sertleşme den dolaya ağrı oldu doktura gittim ultrasyon çektirdi ultrasyonda Sağ kavernöz cisim posteromedial komşuluğunda yakın komşuluklu, lineer şekilli, 4mm ve 3mm boyuztu iki adet kalsifikasyon izlenmektedir ( Peyroni plağı ) teşhisi konuldu. Doktur bana işin zor dedi bir e vitamini birde majexik ilac verdi bunları kullan ilerlemesini önler dendi Size sormak istediğim yaşım 40 oldu ağrı geçti Ama penisimin eğriliğini yanı sıra Şuan Sertleşme esnasında şapka kısmında bu sefer sola doğru eğrilme olmaya başladı belirgin bir şekilde 4 yıllık evliyim bir cocuğum var ne yapmam gerekiyor nasıl bi tedavi uygulamalıyım tedavi olsamda iyileşme olurmu, cinsel ilişkide sorun yaşarmıyım ileriki yıllarda bana yardımcı olurmusunuz hocam saygılar.
Önce Görmek Lazım. Peyroni Hastalığının Tedavisi Cerrahidir. Bir Gün Gelin, Değerlendireyim.
merhaba hocam.36 yasinda 9 yasinda 1 çocuk annesiyim.Esim 37 yasinda.5 yildir çocuk sahibi olmak istiyorum.Bu süreçte 2 düsügüm oldu.Tüp bebek tedavisi gördüm fakat negatif sonuçlandi.Benimle ilgilenen doktor, esime sperm DNA hasar testi yaptirdi.Hasar orani %32,4 çikti.Sperm sayisi 113 milyon,total hareket %34,progresif hareketli sperm sayisi 5 milyon.Doktorumuz IMPRYL tablet takviyesini verdi.Acaba yeterli olur mu? Cevaplarsaniz çok mutlu oluruz.Ilginize tesekkür ederiz.
Hocam iyi günler 28 yaşındayım, 2014 nisanda evlendim.2014 haziran itibariyle cinsel problemlerim nedeniyle yapılan tetkikler sonucunda prolaktinoma teşhisi konuldu. (Beyin Cerrahı Doç. Dr. Kenan Koç) Bu arada 107 kilodan 90 kiloya düştüm diyetisyen yardımıyla. Mayıs 2014 Hipofiz MR sonucu 22x23x27 mm makro adenom. Ekim 2014 Hipofiz Mr sonucu 22x12x11 mm makro adenom. Mart 2015 Hipofiz Mr sonucu 22x14x17 mm makro adenom. (Adenom Nekrotik görünümlüdür) Haftada 5 Doz Dostinex 0.5 mg kullanmaktayım. (Endokrin Uzmanı Prof Dr. Zeynep Cantürk) Ürolog Prof .Dr .Melih Çulha tarafından Cinsel problemlerimizin devam etmesi nedeniyle, Ocak 2015 Nebido Ampul enjeksiyon aldım ve takviye günlük Cialis tablet kullandım. 3 aylık dönemde eşimle daha önce yaşayamadığımız cinsel problemimiz kalktı ve Spermigram testi verebildim. Daha önceki tahlillerim ve en son yaptırdığım 16.03.2015 tarihli tahlil ektedir. Bu saatten sonra nasıl bir tedaviye devam edilmelidir. İyi günler diler yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Tetkik Adı Sonuç Referans AralığıAçıklamalar Numune Türü Serum LH 0,01 0,57 - 12,07 mlU/ml FSH 0,05 0,95 - 11,95 mlU/ml Total testosteron 218,64 142,39 - 923,14 ng/dl Prolaktin 50,03 3,46 - 19,40 ng/ml Tetkik Adı Sonuç Referans AralığıAçıklamalar Numune Türü Hacim - Spermogram 2,0 >=1,5 - ml Toplam % - Spermogram 100 - % C-Hareketsiz% - Spermogram 50 - % B-Yerinde Hareket% - Spermogram 50 A+B>=%40 - % A-İleri Hareket% - Spermogram 0 >=%32 - % Toplam - Spermogram 0,2 - m/ml C-Hareketsiz - Spermogram 0,1 - m/ml B-Yerinde Hareket - Spermogram 0,1 - m/ml A-İleri Hareket - Spermogram 0 - m/ml Motilite (İlk 60 dakika içinde)(A% + B%) - Spermogram 50 - % Konsantrasyon (A+B+C) - Spermogram 0,2 - m/ml Aglütinasyon - Spermogram YOK Yok - * Yuvarlak Hücre - Spermogram 0,1 >=1 - m/ml PH - Spermogram 7,5 7,2 - * Vizkozite - Spermogram NORMAL Normal - * Çözünme Süresi - Spermogram 20 20 dakika içinde - Dk Cinsel Perhiz Süresi - Spermogram 4 - Gün