
sprocor ameliyatı ücreti yakın 1.5 gzlük kktc den gelecegim yaş 55
sprocor ameliyatı ücreti yakın 1.5 gzlük kktc den gelecegim yaş 55
Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun Ve Numaralarınız Durmuş İse Lazer İle Düzeltme Yapılır. Lazer Sonrası Kayma Şikayetiniz Yüksek Oranda Geçer.
Kücük yaslardan itibaren gözlük kullaniyorum doktorlar bu gözlük kullanmamin sebebinin irsi oldugunu söylüyorlar suan 25 yasindayim 7 yasindan itibaren gözlük kullaniyorum artik ck skldm ve kullanmak istemiyorum gözlük numaralarim 4ün üzerinde ameliyat olabilir miyim?Ayni zamanda cokda korkuyorum.
Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Tedavisi İle Gözlüklerinizden Kurtulmanız Mümkündür. İşlem Gözbebekleriniz Local Olarak Uyuşturulup Yapıldığı İçin İşlem Esnasında Herhangi Bir Rahatsızlık Hissetmezsiniz.