
sürekli bi baş ağrısı oluyor. rahatsız olan kişi hamile onun için ilaç içemiyor ne yapmamız lazım

Hamilelikte nöral terapi yapılabilir. bebeğe zararı yoktur.
sürekli bi baş ağrısı oluyor. rahatsız olan kişi hamile onun için ilaç içemiyor ne yapmamız lazım
Hamilelikte nöral terapi yapılabilir. bebeğe zararı yoktur.
Filminizi Görmeden Birşey Söylemek Çok Zor. Filmi İsteyen Nöroloğunuzla Görüşmeniz Daha Doğru Olur.
Merhaba 14 yil once sag bilegimi cam kesti ve sinir damarlarim zedelendi sag kolumda uyusma fazlasiyla hassasiyet dokundugumda gidiklanma hissi vs sikayetlerim var suan ise son 10 ayda sag bedenime yayildi bu sikayetler anne olmayi dusunuyorum sag gogsumde ayni durumda ve emziremem lutfen bana yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyor . internetten arastirdim periferik noropati olabilir mi aydinlatirsaniz beni cok sevinirim tesekkur ederim.
Koldan Bedene Yayılmayabilir Ama En İyisi Siz Kesi Bölgesine Nöral Terapi Yaptırın. Faydalanırsınız Ama Önce Nörolojiye Muayene Olun.
Hocam merhaba, ben 18 yaşındayım. Yaklaşık 8 aylıkken anne karnında bıngıldağım kapandığı için bir ameliyat geçirdim. Şimdilerde kafamda bir şişlik oluştu gayet sert ama herhangi bir darba almadım. Kafamın üst kısmında ve dokunmasam bile çok şiddetli olmasa da ağrıyor. Bunun yanında şu sıra sürekli göz kararması ve ardından gelen kulak çınlaması yaşıyorum. Sebebi ne olabilir ne yapmalıyım?