merhaba hocam benim tavuk karası hastalığım var ilerde körlüğe doğru gidermi ?
merhaba hocam benim tavuk karası hastalığım var ilerde körlüğe doğru gidermi ?
Meraba ben 17 yasindayim ve en son 2 sene önce doktora gitmistim bisey olmadigini söyledi dinlendirici verdi bugün yine gittim göz ölçümünde 2.75 oldugu çikti ama doktor 0.25 dedi ikisine de ama ben hala görmüyorum uzagi ve 0.25 derece gözlük verildi bana . Gözlügü Taksam veya takmasam bir sorun olusur mu ya da baska doktorlara da görünmem gerekir mi ?
oncelıkle ıyı aksmalar hocam ben yenı uyeyyım nasıl konusacagım bılemıorum .3 gun once ankarada kudretgöz hastanesıne gıttım orda lazer tetkıkı yaptılar ama bu gozlere lazer ve normal amelıyat olmaz dedıler yaoarlarsa gozlerın daha kotu olur dedıler .askerlık ıcınde muaf olabılme ıhtımalın var dedı .ben zaten askere gıtmek ıcın tedavıye gıttım .ınternetten 33 derece mıyop olan ınsan gozluk kullanmıyo dıye yazmısla bu dogru mu kı dogru ıse eger benım ıcın nasıl bır amelıyat gerklı olur hocam recete yazan numaraları su sekıl de -3.75 -6.00 bu gozun axisi 10 -5.25 -5.00 bu gozun axisi 170 ( 170 olur mu 17 mı yoksa axis ) numaalar bunlar sımdıden tesekkurler ne olur bır yol gosterın
Genel Bir Göz Muayenesi Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun Ve Numaralarınız Durmuş İse Lazer Operasyonu Olabilirsiniz. Sizin Numaralardan Ziyade Kornealarınızla İlgili Bir Sıkıntı Olabilir. Sonuçlarınızı Bizimle Paylaşırsanız Daha Net Bilgi Verebiliriz.
6 Ayda Bir Muayenelerini Yaptırmanız Ve Göz Numaralarında Artış Olup, Olmadığının Saptanması Gerekir. Şimdiden Gözlük Kullanmasını Öneririm.