Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
sü**** yı**** –

merhaba hocam yaşım 33 hipermetrop astigmatım sağ göz de doğuşdan tembellik var % 30 görüyor diğer göz de numarası hariç proplemim yok sağ 5,50 sol 4,00 cyl 0,25 axıs 5 muayene sonuçunda lazere uygun bulunmadım lazer olursam numaralarımın geri geleceğini söylediler fakik ya da multifokal merçek önerdiler başka bir dr ise bunları yaptırırsam gözlerine yazık edersin lazer yaparım ama bir miktar hipermetrop kalır dedi böyle birşey mümkünmü tetkiklerimi yollayabilirim size az miktar hipermetrop kalsa bile mutlu olurum tabi geri gelmeyecekse ve 10 gündür tembel olan gözüme eksersiz yapıyorum 6 ay boyunca da yapacağım yaklaşık 40 dk sağlam olan gözü kapatıp bozuk olan gözümle izliyorum sevgi ve saygılar iyi çalışmalar hocam

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene ve tetkikler sonrası için göz yapınız tedavi için uygun ise lazer ile düzeltme işlemi yapılabilinir. Operasyon sonrası gözlükle görebildiğiniz kadar net görürsünüz. Göz tembelliği için yapılan egzersizin içeriğini bilmediğim için, kliniğimizde göz tembelliği ile alakalı özel egzersiz programları bulunmakta. Göz tembelliği alanında uzman bir hekim tarafından takip edilmeniz faydanıza olacaktır.