
Hocam merhaba ben21 yasindayim bu sene excimer lazer olmayi düşünüyom sol gozum4.50 sağ gozum 2.50 sol gözümde bir artis oldu hocam lazer olabilir miyim.
Hocam merhaba ben21 yasindayim bu sene excimer lazer olmayi düşünüyom sol gozum4.50 sağ gozum 2.50 sol gözümde bir artis oldu hocam lazer olabilir miyim.
65 yaşındayım. ocak 2106'da aniden gözümde siyah renkte çizgi halinde bir leke belirdi. günler geçmesine rağmen geçmedi. gittiğim uzman göz bebeği arkasında bir damla su olduğunu ve geçeceğini ifade etti. ancak 5 ay geçmesine rağmen herhangi bir düzelme olmadı ve artık sabahları gözlerimde ağrı ve batma hissi yaşıyorum. tavsiyenizi merakla bekliyorum. teşekkürler.
Hocam ben 5 gün önce ilasik ameliyatı oldum bir gözümde hiç bir sıkıntı olmadı ancak sağ gözümde flep kaydı ve hemen bir daha operasyona alarak flep oturtuldu.Şu anda epitelizasyonum iyi olduğu söyledindi ancak gözüm çok bulanık ve puslu.Çok endişeleniyorum.1 ay gibi bir sürede iyileşme gerçekleşecek dediler.Flep kayması durumu sonucu etkiler mi?Yardımcı olursanız sevinirim.