Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Ya**** tu****

Semen analizinde morfoloji %2 ileri hareketli %5 çıktı acaba bunun tedavisi var mı bununla ilgili bilgi almak istiyorum ve müsaitseniz muayene için sizden randevu almak istiyorum

Kadın
ay**** gu****

Mrb hocam oglumda 1 yaşındn sonra göz kapağında göz altında ellerinde kolunda artı boynunda basinnn içine kadar yayıldı gitmedigmz yer kalmadı sigile benziyor netten araştırdım moloskum bi hastalığa çok benziyor hangi doktora onerebilirsiniz

Kadın
gu**** al****

merhaba.1-ci dereceli mitral valv prolapsusu tedavisi varmidir?Bu hastalar burun ameliyati olabilirmi?Olum riski varmidir?

Kadın
Gü**** ay****

Kıllanma için diane 35 kullanıyorum aşırı derece sivilce çıktı sebebi ilaç mıdır?

Kadın
El**** yı****

Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Bugün 14. Günüm ve sevgilim içine boşaldı 15 mayısta adet olmuştum ve bugün 15. Gün oluyor yumurtlama dönemi yani. Hamile kalma olasılığım var mıdır ?

Kadın
Er**** De****

Hocam merhaba 26 yasindayim bende hipermetrop var dereceside 2 gözlük kullanmıyorum daha önceleri hicbir sikayetim yoktu fakat suanda basimda ve gözlerimde sürekli ağrı oluyor gözlük kullanmak istemiyorum lens falan kullanamazmiyim veya lazer ama korneam 480 495 ler ince yani yardimci olurmusunuz

Kadın
Ed**** Yi****

Merhaba ayın 24 ünde adet olmam gerekiyor fakat olmadım. Hamile olabilir miyim acbaa

Kadın
Bu**** ku****

Hocam iyi günler, kolay gelsin. Benim şikayetim bundan 1.5 ay önce kalp çarpıntısı vardı. Gece saat 10 gibi aniden felaket bir çarpıntı geldi şey derler ya kalbim kuş kalbi gibi oldu diye aynen benimde öyle oldu ama çok felaket çarpıyordu sonra Dr gittim EKG çektiler hiçbirşey çıkmadı ama o gün 3 bardak felan nescafe içmistim Dr nescafeden olabilir dedi neyse daha sonra Kardiyoloji Dr gittim yine aynı şekilde "EKG, kan testi, Efor testi, Ve vücudüma 12 saat EKG makinesi bağladılar , yine hiçbirşey çıkmadı Dr sigarayı bırak ve nesacafe gibi şeylerden uzak dur dedi bu arada yaşım 20 bu alışkanlıklarımı bırakınca kalbim normale döndü ve çarpıntı hissetmiyorum artık birde Dr psikolojik veya panik atak da olabilir dedi. Hocam size sorum anjiyo testine girmem gerekir mi yaşım 20 Dr damarlarda hiçbir sorun gözükmüyor dedi Sigara kullanıyordum ve bıraktım. Sizin görüşünüz nedir Hocam. İçimde korku hissi var her an birşey olacakmış gibi lütfen yardım edin Hocam.

Kadın
be**** ul****

mrb hocam koltuk altım çok terliyor ne yapmalıyım eczanelerede satılan tereson ilacını alayım mı lütfen yardım edin

Kadın
se**** yi****

Ben suan 19 yasindayim 17 yasindayken dustum ve cubuk bna battı bir damla kan geldi kizlik zarı bozulmusmudur