Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
ES**** Çİ**** –

İyi günler Bahar hanım bnm sorunum bir tülü istedigim kiloya ulaşamam boyum.1.68 kilom:64 ideal kilom 58 yediklerime dikkat ediyorum ama bir türlü hedefime ulaşamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkür ederim.

Kadın
Di**** t.**** –

merhabalar 1,5 senelik bir sürede ideal kilomdan 5 kilo kadar sapmışım. kilo vermek istiyorum fakat zaten öğünlerde aşırı yemiyorum benim sorunum akşamları yemekten sonra çikolata krizleri ve hareketsizlik. ayrıca şişkinlik, demir eksikliği ve gastrit problemlerim var. sizce kendi kendime kilo verebilir miyim? not: 2o yaşımdayken 4-6 aylık bir sürede kendi planım ve irademle yaklaşık 8-9 kilo vermiştim. şu an 29 yaşımdayım ve iradem neredeyse sıfır yemek konusunda aldığım kararlara pek fazla uyamıyorum. kilo aldığımı farkettikçe moralim bozuluyor. moralim bozuldukça kendimi yemeğe veriyorum. bunlar öğünlerdeki miktarları artırmak değil aralarda kontrolsüz bi şekilde ne bulursam atıştırmak şeklinde. kendimi nasıl toparlayabilirim?

Kadın
di**** çe**** –

Merhaba; yaklaşık 1 aydır düzenli olarak spor yapıyor ve bununla birlikte spor salonundaki beslenme danışmanının önerdiği diyet programını uyguluyorum. Bu diyet programında sabah esmer ekmekle kahvaltı. peynir-zeytin-domates-biber-salatalık (yumurta varsa ekmek 1 dilim yoksa 2 dilim) / kepekli tost ara küçük light yoğurT 2 kepekli bisküvi öğlen sebze yemeği / salata/çorba değiştirerek ekmeksiz ara 10 leblebi yarım meyve saat en geç 18:30 işte isem sandviç kepekli evdeysem çorba/sebze yemeği gece maydonoz ve limonu kaynatıp içiyorum gün içinde bol sıvı almaya çalışıyorm ve bu listenin dışına asl ve asla çıkmıyorum 2 gün spor hocası ile birlikte çalışıyorum , 2 gün 1 saatten cardio yapıyorum fakat tüm bulnara rağmen 5 günce sadece 300 gr veriyorum :( neyi yanlış uyguluyorum sizce ? Yardımcı olabilirmisinız Teşekkürler Dilara

Kadın
İr**** Gi**** –

Bahar Hanım ben 17 yaşındayım ve 62 kiloyum boyum 1.70 ama basenlerim fazla her türlü şeyi denedim olmuyor sanki yapıştılar bana gitmiyorlar eğer yardımcı olursanız çok sevinirim