Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
as**** ke**** –

mrb ebru hanım, adet kesici ilaç kullanmam gerekicek bunun herhangi bir zararı varmıdır ve adet dönemi gelmeden ne kadar süre öncesinde kullanmam gerekir ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Kadın
Ha**** Ka**** –

Son adet döneminin üzerinden yaklaşık bir hafta sonra çok az miktarda kahverengi ve doku parçası içeriyor gibi görünen akıntı geldi. Normalde 6-7 gün süren adet kanamalarımın genellikle son iki gününde birkaç damla halinde olurken, en son adet dönemimde 4. gün itibariyle bu şekilde olmuştu. Kahverengi akıntının gelmesiyle birlikte idrar çıkışı esnasında yanma, bel ağrısı ve her an dışkı çıkışı olacakmış hissi var. İçeride atılamayan adet kanı mı vardır yoksa daha ciddi bir sorun olabilir mi?

Kadın
Me**** Ar**** –

adet öncesi ğöğüslerin ağrıması ve akıntının sebebi nedir sevgili doktorum tşk ederim şimdiden

Kadın
ya**** yı**** –

Ebru hanım benim sorunum vajina üstünde çıkan kahverengi et beni daha önceden yoktu sonradan oldu vede artıyor sanki neden acaba önemli olabilirmi?

Kadın
Ha**** Yı**** –

2 gögsümde de topaklanma var bebeğim ememiyor..sağımın gögsümn ve sol gögsümün her iki tarafnda göz şeklinde iki tarafında da topaklanma var.. o topaklanma gögsümü boşaltmama ragmen onlar kalıyor..şu anda ikisinde de gögsümün hepsini kaplamış bebeğim süt ememiyor bebeğim 1,5 aylık ne yapabilirim

Kadın
bu**** gü**** –

3 aylık hamileyim ama çocuğu dğurmak istemiyorum ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun ..

Kadın
Fu**** At**** –

Merhaba benim adet sonrasi kahwerengi akintim war.hep oluyor ama rengi böyle degildi.22yasindayim ve bekarim ne yapmaliyim sizce.tam sivi degil tortulu olduguda oluyor.sik sik gelmiyo.genelde kucuk tuvalet sonrasi gelio.herhangi bi yanma ka$inti vb durumlar da yok.

Kadın
ba**** ca**** –

13 haftalık hamıleyım aldırmak ıstıyorum bı sansım olabılır mı

Kadın
ir**** al**** –

erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. lavoboya gittiğimde kan gördüm yalnız benim adetim iki gün önce bitmişti ve üzerimde de ped ve kilot vardı. çok korkuyorum kızlık zarım patlamış olabilir mi? bu kan neden geldi lütfen yardımcı olun

Kadın
Um**** De**** –

7 ay önce doğum yaptım ve kırkımdan sonra hiç adet olmadım 3gündür vajinamda kaşıntı ve kızarıklık var şimdide kahverengi akıntı geldi sebebi nedir tehlikeli bişey var mı