Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
re**** çe**** –

ben 2012 yılında futbol maçında ön çapraz baglarım koptu. yanlış teşhis sonucu 6 ay üzerine yürüdüm ve dizim kitlendiii... başka doktor bağlarımın koptuğunu söyledi ve ameliyat oldummm.. biraz ayağım iyileştiii... 2 ay önce tekrar ameliyat oldum ve içindeki implanları çıkardıkkk... şuan ayağım hala agrıyorrrr ve eski haline bir türlü dönmüyor. diz kısmım ve çevresi ağrıyorrr.... yardımcı olursanız seviririm saygılarımla..

Erkek
al**** er**** –

ben 16 yaşındayım boyum 160 annem 155 babam 1 70 ama dayım uzun barfiks tahtası almayı düşünyorum sizce iyi bir sonuç alımrmıyım ve baska ne yapmam lazım

Kadın
ze**** ac**** –

dizimde korkunç ağrı ile doktara gittim bayram oldugu için sadece röntgen çekildi ödem çıktı dünde mr cekildim sonucu medial menisküs posterior horn medialinde vertikal oryantasyonlu kök yırtığı, Lateral menisküs posterior hornda grade ll dejenerasyon lehine kapsüler yüze uzanım gösteren sinyal artışı, İntraatiküler alandan suprapatellar bursaya uzanım gösteren hafif effüzyon, İntraartiküler alandan PCL posterior komşuluğunda osteokondromatöz oluşum, Patella artiküler kartilaj kalınlığında diffüz azalma ve lateral fasette ödem (grade lV Kondromalazi patella)

Kadın
Su**** ÖZ**** –

sayın hocam benim 2011 yılında sol dizime protez takıldı.aradan geçen 2 yıl sonra protezim deforme olmuş oysa ameliyattan sonra çok dikkat etmiştim. hiç faydasını görmedim.Benim tekrar ameliyat olma şansım varmı halbuki biliyorm protezler 10 yıllık oluyormuş ameliyat olsam tekrar eski günlere dönebilirmiyim.sag dizimde çok ağrıyor korkumdan onu ameliyat yaptırmıyorum solun başına gelenler sag dizime de olacak diye öteliyorum.saygılar.yaşım 66 dır.izmir menemende oturuyorum.

Erkek
Ka**** Ya**** –

elimde metakarpal kemiğim kırıldı ama serce parmağım değil orta parmağım.Doktor herhangi bir oturma tedavisi yapmadı alçıya alındı bu doğru mu ?

Kadın
Me**** To**** –

Hocam öncelikle merhabalar. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Benim boyum 1.69 boyumun 15 cm daha uzamasını çok istiyorum. Ameliyat dışında her şey yapabilirim maddi ve manevi olarak öneriniz nedir acaba ? Soruma vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim. Cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla. ..

Erkek
Bo**** Gö**** –

Merhabalar dün akşam saatlerinde babamın merdivenden düşmesi sonucu sağ yan tarafından 1 kaburga kemiği kırıldı. Devlet hastanesinde gerekli tetkikler yapıldı ancak şiddetle artan öksürük krizlerinden dolayı ağrı bir türlü kesilmiyor. Bizi önelerileriniz nedir sayın hocam cevabınızı bekiyoruz iyi çalışmalar.

Erkek
ha**** de**** –

hocam ben üniversite öğrencisiyim adım hasan dans yapıyorum dün gece ayağımı burktum boşluğa geldi şekil bozukluğu şişme ve morarma var eger parmağım kırıksa doktora gitmememin bir zararı olur mu ayağıma alcı yapılmasını istemiyorum dans derslerinden oldukça geri kalacağım ne onerirsiniz yardımcı olursanız cok sevinirim

Erkek
Fa**** Tü**** –

Hocam babam sag ayagi diz kapagindan agriyor ve yürürken zorlaniyor. babam 78 yasinda tesekur ederim..

Erkek
oğ**** ay**** –

hocam merhaba 2 gün önce yolda kayıp düştüm 2 gündür sol yüzük parmağım her yöne hareket etmiyor yumruk yapamıyorum ve parmağım tam olarak düz durmuyor evde acısını azaltmak içln bişey yapabilirmiyim veya bunun bir çıkık olma ihtimali varmı iyi günler :(