ben 16 yaşındayım boyum 160 annem 155 babam 1 70 ama dayım uzun barfiks tahtası almayı düşünyorum sizce iyi bir sonuç alımrmıyım ve baska ne yapmam lazım
ben 16 yaşındayım boyum 160 annem 155 babam 1 70 ama dayım uzun barfiks tahtası almayı düşünyorum sizce iyi bir sonuç alımrmıyım ve baska ne yapmam lazım
Hocam merhabalar, 14.06.2014 tarihinde 4580 kg ağırlığında bir bebeğimiz dünyaya geldi. Fakat doğum esnasında köprücük kemiği kırıldı. Ortopedi doktoruna götürdük 15 gün kolunu L şeklinde yastığa tutturmamızı,21 günde ise egzersiz önerdi. Bebeğimiz kolunu ve dirseğini kaldıramıyor,ama el parkalarını sıkabiliyor,öne geriye sağa sola hareket ettirebiliyor.Egzersiz esnasında kolunu bize karşı direyebiliyor. Kol hareketleri ne zaman düzelir ve eğer bir sinir kaybı varsa hangi refklekslerle değerlendirilir? Teşekkür eder,saygılarımı sunarım.
sayın hocam benim 2011 yılında sol dizime protez takıldı.aradan geçen 2 yıl sonra protezim deforme olmuş oysa ameliyattan sonra çok dikkat etmiştim. hiç faydasını görmedim.Benim tekrar ameliyat olma şansım varmı halbuki biliyorm protezler 10 yıllık oluyormuş ameliyat olsam tekrar eski günlere dönebilirmiyim.sag dizimde çok ağrıyor korkumdan onu ameliyat yaptırmıyorum solun başına gelenler sag dizime de olacak diye öteliyorum.saygılar.yaşım 66 dır.izmir menemende oturuyorum.