
merhaba ben 16 yaşında bit genç kızım henüz adet dönemim olmamasına rağmen masturbasyon yaptım ve kan geldi sizce kızlığım bozulmuşmudur ? biraz acil!!!
merhaba ben 16 yaşında bit genç kızım henüz adet dönemim olmamasına rağmen masturbasyon yaptım ve kan geldi sizce kızlığım bozulmuşmudur ? biraz acil!!!
Merhaba 23 Haziran'da kürtaj oldum ve doktorum bana yazz Doğum kontrol hapını verdi o gün kullanmaya başladım 26'nda adet oldum 6-11 Temmuz'da ilişkim oldu ilaç kullanmaya devam ediyordum 20'nde ilacım bitti ve bir daha kullanmadım 37 gün oldu ve adet olmadım bu normal midir ve ilaca başlamak için adet günümü mü beklemeliyim
merhaba aytun hanım . adetim 3 ay öncesine kadar her zaman düzenli gelirdi fakat 3 ay önce 15 gün gecikme yaşayarak adet günüm her ayın 26 sına değişti . şimdide aynı şekilde 25 günlük bir gecikme yaşıyorum . ve ilk defa dün iç çamaşırımda kahverengi leke şeklinde bir akıntı farkettim ve hala devam ediyor .yaklaşık bir hatadır kasıklarımdan rahime doğru çok ince bir sızlama hissediyorum . adet gecikmeme karşı bir buçuk hafta önce bir gebelik testi aldım fakat sonuç olumsuz çıktı . şuanda yurtdışında olduğum için bir hastaneyede başvuramıyorum . yardımcı olursanız çok sevinirim .
merhaba kolay gelsin son adet dönem 29 mayisti genelde 6 gün sürüyor adet kanamasi ve genelde 28 yada 30 gün arayla adet oluyorum nisan ayinda da 5 gün gecikme yasadim geçen ay normal gününde geldi bu haziran ayinda 4 gün gecikti bugün itibari ile bugün kahve rengi akinti biraz pembe akinti geldi ve kasik agrim var adet olacakmis gibi 4 gündür acaba hamile olabilirmiyim test yapmadim daha tesekkurler simdiden