Ben 16 yaşındayım acil göz ameliyatı olmak istiyorum göz numaram 1 buçuk senedir değişmedi .ayrı yetten fiyatı ne kadar.?
Ben 16 yaşındayım acil göz ameliyatı olmak istiyorum göz numaram 1 buçuk senedir değişmedi .ayrı yetten fiyatı ne kadar.?
Her iki gözümde -3.75 miyop olup 41 yaşındayım, yakın konusunda çok önemli problemim yok ancak miyop tedavisi sonrası yakın görme sorunu çıkıyor diyorlar 40 yaş sonrasında. Tek ameliyatla hem miyop düzeltilip hem yakın sorunu çıkmasının önlenmesi mümkünmüdür.ayrıca bu veriler ışığında fiyat aralığı nedir.
Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse 40 Yaş Sonrası Hastalarımıza Uyguladığımız Miyop Supracor Lazer Tedavisi İle Hem Yakın Hem De Uzak Şikayetinizden Kurtulursunuz. İşlem Maliyeti Muayene Ücreti 400 Tl İşlem Ücreti Yaklaşık 2.200 Euro Civarındadır. Sağlıklı Günler.
Esom 1yol once yuksek tansiyon nedeniyle ameliyat oldu ve 1yildir tansiyon yukselmedi komtrolerde goz cok iyi durumda dedi bir gözü yedi bucuk dier gözü 8 civari tansiyon lazer ameliyati onerdi bize ama goze basko olmamasi gerek dedi yapan hekim dikkat etmeli dedi hocam maddi durumum iyi degil yardimci sansiniz varmi 3COCUGUM VAR VE ASGARI ÜCRET LE CALISIORUM