Sayın hocam 18 yaşındayım günde 1 veya 2 kez masturbasyon yapıyodum son zamanlarda yaparken sertleşme sorunu yaşamaya başladım. Bunun için ne yapmalıyım ?
Sayın hocam 18 yaşındayım günde 1 veya 2 kez masturbasyon yapıyodum son zamanlarda yaparken sertleşme sorunu yaşamaya başladım. Bunun için ne yapmalıyım ?
hocam merabaler ben eski hastarınızdan mustafa aydoğan bundan 5 yıl önce tüp bebek tedavisi ile çocugum oldu azosipermi hastalıgım var tese amaliyatı ile canlı hüçre buldunuz ve tüp bebek tedavisi yapıldı. tekrar tüp bebek tedavisi denemek istiyoruz. sizinde amaliyatlarına girdiginiz tavsiye edeceginiz bir hastane veya tüp bebek merkezinde yardımcı olurmusunuz çok teşekkürler hayırlı günler
Merhabalar hocam, Ereksiyon halindeyken penisimden kit şeklinde ses geldi fakat idrar sırasında ağrı ve morarma gibi şeyler olmadı. 3 gün geçmesine rağmen ereksiyon hale geçemiyorum. Başvurduğum doktor bir şey yok diyerek gönderdi fakat 3 gündür ereksiyon problemim var sizce bu durum geçer mı ne yapmalıyım ?
Burada Muayene Bulguları Çok Önemli. Sizi Muayene Eden Doktorunuzun Kontrolünde Kalmanızı Öneririm. İsterseniz Elin, Ben De Göreyim. Ama Görmeden Bir Şey Söylemek Doğru Olmaz. Saygılarımla.