
hocam merhaba 2 defa tese ameliyatı oldum sonuç çıkmadı testıslerım ınnmemış testıs hocam yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım
hocam merhaba 2 defa tese ameliyatı oldum sonuç çıkmadı testıslerım ınnmemış testıs hocam yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım
Merhaba yaklaşık 1,5 ay önce dahiliyeye kontrole gittim. Kan testimde MON# 1.08 çıktı. En fazla olağan 0.8 normalmiş. Hormonumda TSH 4.41 çıktı. En fazla 4.30 normalmiş. Ve idrarımda Dansite, WBC, eritrosit, protein varmış. Dansite 1030 çıktı. En fazla 1025 normalmiş. Doktorum idrarımda kan olduğunu değerlerin azcık yüksek olduğunu ve ürolojiye gitmem gerektiğini söyledi ama aksattım araya tatil girdi. Bu değerler araştırdığıma göre böbrekle ilgili olabilirmiş. 2 gündür sağ böbrek ağrım var. Gece sık idrara çıkarım. 16 yaşında ve zayıfım. Sizce sorun nedir ayrıntılı açıklarsanız sevinirim.
İlk tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı eşimde azosperm var bir yıl önce de kemoterapi gördü şimdi mikroenjeksiyon uygulamasını düşünüyoruz ama kemoterapiden öncede azosperm olduğu için yine başarısızlıkla sonuçlanabilir diyolar bide fsh değeri 32.87 hocam bu konuda bize yardım edebilir misiniz???