Merhaba hocam ben 24 yaşındayım. Doğuştan gözlerim de kayma var ve miyop astigmat var .Genetik olduğunu düşünüyorum. Dedem den kalmış galiba. Sorum bunun lazerle tedavisi mümkün mü? Teşekkür ederim.
Merhaba hocam ben 24 yaşındayım. Doğuştan gözlerim de kayma var ve miyop astigmat var .Genetik olduğunu düşünüyorum. Dedem den kalmış galiba. Sorum bunun lazerle tedavisi mümkün mü? Teşekkür ederim.
Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse 2 Göz İçin Supracor İşleminin Ücreti 2.100 Euro'dur . 400 Tl Muayene Ve Tetkikler İçin Ödemeniz Olur. Operasyon Sonrası Kullanacağınız Damlalarda Yaklaşık 150 Tl Civarındadır. İyi Günler.
Mehrhaba Hocam, ben size Almanyadan yaziyorum. 23 Yasindayim ve yaklasik 3,5 senedir Gözlül ve Kontaklens takiyorum. 98% lensi tercih ediyorum. Sabah okula giderken takiyorum ve Aksam üzeri cikartiyorum. Yukaridada belirtmis oldugum gibi yaklasik 3,5 senedir her gün Lens takip cikartiyorum. Takili olmasi gereken süreleri gemiyorum, bi hayri dikkat etmeye calisiyorum, her ne kadarda olsa arada bir Süreleri abartiyorum. gözlerimde Kuruluk cok nadir oluyor. Sol Gözüm -1,25 Sag Gözüm ise -1,00 ölcümünde. Bu degerde olan gözlere Ameliyat orantsi ne kadardir? Daha ogrusu Hocam Ameliyat ypma gibi bir durum söz konusu olabilirmi? Simdiden cok tesekkür ediyorum Hocam
Göz Numaralarınızın Tamamen Durduğundan Emin Olduktan Sonra Lazer İşlemi Uygulanır. Lazer 18 Yaş İtibariyle Uygulanır. Bazı Hastaların Göz Numaralarının Durmadığı Tespit Edilirse Kontrollerini Devam Ettirerek 6 Ayda Bir Muayene Olması İstenir.Kimileri İçin 18 Yaş Kimileri İçin Daha İlerki Yaşlarda Durduğu Gözlemlenmektedir. Numara Durmadan Yaptırıldığı Taktirde İlerde Numara Yükselmeye Devam Eder.