Merhaba hocam ben 24 yaşındayım. Doğuştan gözlerim de kayma var ve miyop astigmat var .Genetik olduğunu düşünüyorum. Dedem den kalmış galiba. Sorum bunun lazerle tedavisi mümkün mü? Teşekkür ederim.
Merhaba hocam ben 24 yaşındayım. Doğuştan gözlerim de kayma var ve miyop astigmat var .Genetik olduğunu düşünüyorum. Dedem den kalmış galiba. Sorum bunun lazerle tedavisi mümkün mü? Teşekkür ederim.
Merhaba hocam sağ gözümde kimyasal madde yanığı var. Bundan 3 ay önce Dünya Göz Hastanesi etiler şubesine gittim. Yanığın yüzeysel olduğunu söylediler kök hücre nakliyle iyileşmesinin mümkün olduğunu söylediler. Farklı doktorlarında görüşünü almak istiyorum ancak bu amaliyatı hangi hastaneler yapıyor araştırmalarıma rağmen bulamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. tşkederim
Kök Hücre Çalışmaları Şu An İçin Aktif Şekilde Ülkemizde Yapılan Bir Tedavi Değil... Gündemi Takip Etmenizi Öneririm. Türkiye De Yapılan Bir Uygulama Olsa İdi Mutlaka Yönlendirilirdiniz. Amerikada Kök Hücre Çalışmalarının Olağan Hızıyla Devam Ettiğini Biliyorum. Uygulamalalarla İlgili Henüz Bir Netlik Yok.
Esom 1yol once yuksek tansiyon nedeniyle ameliyat oldu ve 1yildir tansiyon yukselmedi komtrolerde goz cok iyi durumda dedi bir gözü yedi bucuk dier gözü 8 civari tansiyon lazer ameliyati onerdi bize ama goze basko olmamasi gerek dedi yapan hekim dikkat etmeli dedi hocam maddi durumum iyi degil yardimci sansiniz varmi 3COCUGUM VAR VE ASGARI ÜCRET LE CALISIORUM