Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Hu**** T**** –

Merhaba Hocam ben 24 yasindayim ve 2 yasindan itibaren gozluk kullaniyorum. Sag ve sol gozum +7 hipermetrop ve sol gozum kayiyor fakat gozluklerimi takinca sasilik duzeliyor (normal sade cam kullaniyorum gozluklerimde) ve goz ici lens ameliyatina uygun olup olmadigimi ogrenmek istiyorum. Bu ameliyatla goz kaymam dururmu cunku gozluklerimle duruyor. Lazer tedavisi icin gozlerimin sagligi iyi olduugnu fakat goz numaram yuksek oldugu icin yapamayacaklarini soylediler. Hem bu goz ici lens ameliyat fiyatini hemde goz kaymasi dururmu bu ameliyatla ogrenmek istiyorum. Bu konularda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel bir göz muayenesi ve tetkikler sonrası göz yapınız uygun ve numaralarınız durmuş ise lazer operasyonu olabilirsiniz Operasyon sonrası gözlükle görebildiğiniz kadar net bir görüş elde edersiniz. Lazer operasyonu sonrası göz tembelliği tanısı konuldu ise göz tembelliği tedavisi olan neurovision tedavisi olmanızı öneririm. Lazere uygunluk durumu saptanmayan gözlerde göziçi mercek uygulamaları yapılmaktadır.