Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
se**** çe**** –

Merhaba,dr.hanım ben 26 yaşındayım benim çok gür ve uzun sağlıklı saçlarım vardı,kesim yaptırdım kesimden sonra aşırı dökülmeye başladı ve gür olan saçlarım doğal olarak da azaldı inceldi eskisi gibi şekilde almıyor,hacimli değil artık :( genetik bir problemimiz yok,kan hapları ve çinko hapı da kullandım fakat bir faydasını göremedim(daha önce faydası olmuştu) herhangi bir şampuan değişikliği de yapmadım ,saçım doğal kendi rengi boyada yok( 3 sene önce boyatmıştım )doğrusu artık ne yapacağımı bilemiyorum ve bu duruma çok üzülüyorum lütfen bana yardımcı olun :(

Uzm. Dr. Günnur ÖNARSLAN
Günnur ÖNARSLAN -

Seda Hanim, Sac dokulmeleri bircok nedenle olabilir. Hormonal degisiklikler de onemlidir. Demir ilaci ve cinko fayda etmediyse, kan testleri yaptirarak tiroid fonksiyonlarinizin ve diger hormon degerlerinizin gorulmesinde fayda var. Bunun icin bir dermatoloji ya da endokrinoloji uzmanina basvurmanizi oneririm. Tedaviniz kan testlerinizin sonucuna gore duzenlenir ve siz de bu tedavilerden fayda gorebilirsiniz. Saglikli gunler dilerim..