hocam ıı gunler 6 senedır evlıyım ve kocamın sperm sayısı 0 ve bebek sahııbı nasıl ola bılır bunun bır cozumu varmı
hocam ıı gunler 6 senedır evlıyım ve kocamın sperm sayısı 0 ve bebek sahııbı nasıl ola bılır bunun bır cozumu varmı
slm hocam ben 30 yasindayim 18 yasinda bel soguklugu hastaligi gecirdim ama tedavisi bi doktor esliginde deyilde kulaktan dolma bilgilerle olmustu sonucta tedavi olamadim ayni hastalik defalarca tekrar etti simdi ise sipermimin icerisinde her bosalmada bol miktada sari jolemsi parcalar var gitmedigim doktor kalmadi sayilir hocam bunun bir tedavisi yokmu birde büyük tuvaletimi yaparken ikinmayla birlikte siperme benzer beyaz bir sivi geliyor yardimci oldugunuz icin tesekür ederim nasil bir yol izlemem gerekir.
15 yasinda inmemis testislerinde dolayi amalyat geçirdim sprm sayisi çok az fsh ve testeron hormonun Çok düsük 4 defa tüp bebek yaptik ilk denemede gebelik 7 ci haftasinda düsük ile sonuçlandi. Simdi 6 aydir choriomon 2000 igne ve imprly vitamin ilaci kullaniyorum. Sprem DNA hasar testi yaptirmam gerekir mi.
Testis Tümörü Varsa, Önce Bunun Tedavisi Gerekir. Sonra Da Testosteron Seviyesine Göre Bir Tedavi Planlanır Ama Tümör Riski Daima Göz Önünde Bulundurulmalıdır. Saygılarımla.