Ben ayın 4 de hastaneye gittim adet olmadigim için doktor kontrol etti hasta olursun dedi ama hastaligimdan 6 gün gecti kahve rengi akintim var cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler
Ben ayın 4 de hastaneye gittim adet olmadigim için doktor kontrol etti hasta olursun dedi ama hastaligimdan 6 gün gecti kahve rengi akintim var cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler
Merhaba Aytun hanım, 79 doğumluyum ve bekarim. Annem 36- 37 yaslatindayken menopoza girdi diye hatirliyorum. Gecen ayki gun ve cok az yogunlukta suren regl dan sonra kki uc hafta kadar uc, dort gun araliklsrla kahverengi, puturlu bir akinti oldu. Genel olarak her ay iki, uc gun oncesknde baslayan regl da dün basladi. Perimenopozal donemle ilgili tedirginlik yasadigim icin testler yaptirmistim. Eger test sonuclari ve bu durumla olgili beni aydinlatirsaniz sevinirim. Calismalarinizda kolayliklar ve basarilar dilerim. (Prolaktin 17,6 FSH 9,3 E2 35,2 Anti mullerian hormon1,50)
Yaklaşık 4aydır doğum kontrol yöntemi olarak qlairista kullanıyorum ve bu ay adetimi 2 3 gün geciktirmek istiyorum. Bunu primolut-n gibi bir ilaç yerine qlairista ile yapmam mümkün mü? Oluyorsa ne şekilde kullanmam gerek? Hangi hapları atlayıp yeni kutuya başlamam lazım ve geciktirme istediğim süre bittikten sonra adet olabilmek için hapların eski düzenine nasıl geçeceğim?
merhaba aytun hanım kız arkadaşım yumurtalıkları alındı ve bu ameliyattan benim çok sonradan haberim oldu yine de psikolojik olarak her hangi baskıya baş vurmadım ama yine de onda o baskı ve kendisinden anne olmayacağı için beni de kendinden uzaklaştırmak istiyor lüfen beni bilgilendirir misin kafam çok karışık
Merhaba Yapılan Ameliyatta Yumurtalıklar Alınmadı İse Korkacak Birşey Genellikle Beklenemz. Ancak Gene De Endişeleriniz Gidermesi İçn Adetin 3. Günü Yapılacak Bazı Kan Testleri Konu Hakkında Bilgilendirici Olacaktır. Doktora Başvurmanız Yerinde Olur. Sevgiler.