Aytun hanim merhaba ben 23 ekimde hastalanmam gerekiyordu ama 22 ekim den 24 ekime kadar koyu renk akinti geldi bugun bisey yok hamilemiyim acaba?
Aytun hanim merhaba ben 23 ekimde hastalanmam gerekiyordu ama 22 ekim den 24 ekime kadar koyu renk akinti geldi bugun bisey yok hamilemiyim acaba?
Merhaba hocam. Adetim bir hafta gecikti ve sonra siyah kan geldi pihti gibi. 5 6 gün sürdü. Ama hep pihti şeklinde hafif lekelenmeler. Kahve rengi oldu sonradan da hafif pembe oldu. Ve kahveye geri döndü. Acaba hamileydim ve düşük mu yaptım ? Eğer yaptıysam ben de kilo problemi olduğu için diyetisyenim bana tarçıni sıcak suda bekletip içmemi önermişti onun etkisi olabilir mi ? Bi yerde okumuştum
2011: 02 .16 tarınde sezeryan la dogum yaptım dogum sırasında cocugun eşi rahım duvarına yapıştıgı icin rahım duvarı yırılmıs 40 kım cıkınca hemen spral takıldım oğlum 4 yasında ben tekrar cocuk istiyörum 2 ci dogumda anı şeylerı yaşama olasılıgı varmı cok korkuyorum benı bıraz aydınlaırmısınız (TŞK )