Bebegim 6 haftalik bebek kesesi bozulmustu. Ve kurtaj ile alindi27 gun gecti adet gormedm bel agrim bide akintim cok nedem kaynaklana bilir
Bebegim 6 haftalik bebek kesesi bozulmustu. Ve kurtaj ile alindi27 gun gecti adet gormedm bel agrim bide akintim cok nedem kaynaklana bilir
Merhaba Aytun hanım, 1 sene önce düşük yaptım ve mecbur kürtaj olmak zorunda kaldım. Eşimle bebek istiyoruz. Fakat 3 aydır deniyoruz olmuyo kürtajın etkisinden mi diye korkmaya başladım. Düzenli olarak ayın 1 inde adet oluyorum fakat bu ay tam 6 gün geçti ve ben o süreçte 3 kere test yaptim negatif çıktı. Ve akşam üstü kahverengi minik bi leke geldi adet oluyorum sandim olmadım. Ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz? Teşekkürler.
Merhaba yaklaşık 3 ay önce hastalıgım cok az kanama gelmiş ve bitmişti bunun için doktora gitmiştim bana ilaç vermişti bi sonraki ay hastalıgın olumca 3 günunde yine gel demişti 2 cı ay gittim ve bi sorun olmadığnı söylemişti aynı hapı tekrar cerip 10 gün kullan dedi tekrar aynısı olursa tekrar gel demişti ondan sonra ben 3 ay tekrar hasta oldum ama bu sefer kanamam geldi ve 2 gün hiç bişey gelmedi ara ara geldi bunun nedeni ne ? Evli değilim ve kızlık zarım bozuk değil ?