
hocam iyi günler bundan 2 ay önce otrivine burun spreyi kullandım ve 2 aydır kokuları alamıyorum.tedavisi varmı hocam iyi günler.teşekkürler.
hocam iyi günler bundan 2 ay önce otrivine burun spreyi kullandım ve 2 aydır kokuları alamıyorum.tedavisi varmı hocam iyi günler.teşekkürler.
merhabalar.. benım burnumdan sabah kalktıgımda burun tıkanıklıgı oluyor sumkurdugumde koyu renkte(sanırım beklemıs kan )kanlı sumuk gelıyor ve burnumun ıcı kuru halde gun boyu kurumus halde yıne koyu renkte kuru kan gelıyor ne yapmam lazım ve ben 5 aylık hamıleyım doktora gıtmedım gebelıkten dolayı lutfen bana yardımcı olunuz sımdıden tesekkurler..
Burun İçerisini Deniz Suyu İle Bol Bol Temzileyiniz
hocam merhaba 25 yildir müzikle iç içeyim beyinde damar tikanikligi sebebiyle hasar olustu ve suan sarki algilama ve soylemede sorun yasiyorum ve cok bunalima girdim.acaba bilginiz dahilinde olan birsey varmi kulak burun bogazla baglantili olabilirmi yada tedavi nedir.saygilar sunarim.