daha hiç adet olmadım ama kahverengi leke var niçin acaba
daha hiç adet olmadım ama kahverengi leke var niçin acaba
benim adet görmeden bir sene önce baslayan ve 8 senedir süren akıntım var kasıklarımda agrı arasıra hafif kasıntı ve yanma yapıyo daha önce doktora basvurdum ama fayda göremedim bekar oldugum için alttan muayene yapamadılar merak etiğim benim idrar kacırma sorunumda var aynı sekil doktora basvurmama ragmen gecmiyo iltihaptan kaynaklandiğini söylediler sizce benim akıntım hastalık belirtisi mi ve idrar yollarımı da etkiliyor olabilir mi?
Merhaba. Kız arkadaşimla bir çok ilişki yaşadıım korunmasız bir şekilde ama vajina içerisinde hiç boşalma yaşamadım. Onu için bir ilişki daha yaşamak istiyoruum ama vajina içerisine boşalmak istiyoruum ertesi gun hapını ilişkiden hemen sonra kullansaam gebe kalma ihtimali varmıdır acaba buna kesin bir cevap istiyorum. Zamanınızı ayırdıgınız için teşekkur ederiim.
merhaba 22 yasındayım .daha önce hep adet düzensizliği gecikmesi yaşadım hep 46 47 günde bir tarlusal kullanarak oluyordum .doktora gittiğimde pko ya yakın olduğumu söylemişlerdi ama bi tedavi olmadı tarlusal verildi. en son 05.01.2015te regl oldum ama 20.01.2015te ilişki yasadım ama içime meni bırakmadı .hala regl olmadım bugun idrar testi yaptım negatif çıktı.hamileysem 8 haftalık oluyor bugun hiç bir hamilelik belirtisi görmedim . idrarda da negatif çıktı bir hafta önce tarlusalı 4gün kullandım 7adet bir hafta oldu.olmadım. hamile miyimdir sizce?