Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
ya**** av**** –

hocam ben depresyon ve stres yasadım bu yüzden testosteronum düştü şifa hastanesine giitim üroloji kan testlerinden sonra total 2.62 igne tedavisi verdi 3 ay sonra ölçümde 2.74 serbest ilkinde 6 .11 sonra 8.00 enson 12 ve bana igne tedavisini kesti endokrine sevk etti onlarda tahlilden sonra bunun psikolojik oldugunu psikoloji tedavisiyle gececegini söylediler 15 aydır böyleyim enson dokuz eylüül hastaneye gittim onlarda hipofiz testis kan tahlili kortizol fsh hepsi normal çıktı kullanmış oldugun deprasan ilaçlarının testosteronu düşürdüğünü söylediler yine tedavi için ilaç vermediler ne yapmam lazım cinsel isteksizlik ereksiyon olamama şikayetlerim devam ediyor ne yapmalıyım bekliyorum ama aynı ben böylemi kalacam dr lar tam açıklama yapmıyor sen böyle kalacan dr dr gezme buna alış deseler ona göre bende kaderime razı olan ltf bu konuda yardın edin tşkler

Prof. Dr. Kaan AYDOS
Kaan AYDOS -

Eğer tetkiklerde normal bulunduysa, dışarıdan kontrollü olarak hormon tedavisi alabilirsiniz. Bunu endokrinoloji uzmanları ile yapabilirsiniz. İsterseniz sizi ben de görebilirim. Saygılarımla.