
İyi günler doktor hanım Yaklasik 4 gündür aralı sekilde kahverengi akintim geliyor. Normalde hic gelmemesine ragmen bu ay neden böyle oldu anlayamadim. Neden oluyor ögrenebilirmiyim ?
İyi günler doktor hanım Yaklasik 4 gündür aralı sekilde kahverengi akintim geliyor. Normalde hic gelmemesine ragmen bu ay neden böyle oldu anlayamadim. Neden oluyor ögrenebilirmiyim ?
Esimle iliski sirasinda esim disa bosaldi fakat penisini temizlemeden tekrar iliskiye devam etti bu olaydan 1 hafta veya 10gün sonra yani 19haziran tekrar iliskiye girdik penisini vajinamdan çikartir çikartmaz benden kan geldi ama koyu bi renkte ben adet oldum sandim fakat yarinsi kanama kesildi kahve lekeler gelmeye basla persembe günü kan testine gidicez ama sizdende ögrenmek istiyorum lütfen bana cevap verirseniz çok mutlu olurum simdiden tesekkürler :)
mrb ben pcos hastasıyım 3 senedir cocuk istiyoruz fakat iğnelerle mümkün olmadı nisanin 13 de laporoskobi ve histereskobi oldum ve hiç bi sıkıntı çıkmadı nisan ayının 5 de ağdet gördüm enson ve bu ay 15 güngür göğüslerimde hassasiyet var ve sol kasıgımda ara ara batma seklinde kramplar ayın 7 de cok az kahverengi kanamam oldu dikkat etmesem anlıyamıcagım kadar az ağdet oluyorum sandım fakat üstünden 10 gün geçti ve daha hiç birşey yok.