İyi Günler hocam ben 18 yaşındayım sol 7 sağ 8 numara miyop.Lazer yaptırmak istiyorum Lazer yaptırabilir miyim?
Muayene ve tetkikler sonrası için göz yapınız tedavi için uygun ise lazer ile düzeltme işlemi yapılabilinir.
İyi Günler hocam ben 18 yaşındayım sol 7 sağ 8 numara miyop.Lazer yaptırmak istiyorum Lazer yaptırabilir miyim?
Muayene ve tetkikler sonrası için göz yapınız tedavi için uygun ise lazer ile düzeltme işlemi yapılabilinir.
Iyi günler size bir konu Hakkında danışmak istiyorum.Geçen sene 12.aylarda annemin gözüne sert bir cisimle darbe almasından dolayı (ismini telaffuz edemediğim) göz bebeğindeki renk aktı gereken operasyon yapıldı ancak eskisi gibi göremiyor ve şu an nakil bekliyor hâlâ haber verilmedi ve görmekte problem çekiyor.Problem çektiği nokta; Işığa karşı hassas olması ve Bulanık görmesi.Oturduğumuz bölge (Samsun) uzak olduğundan dolayı şu ana kadar gelemedik.Sizce ne yapmamız gerek???
Darbeye Bağlı Korneada Ciddi Hasar Oluştuğu İçin Yapılan Operasyon Sadece Varolan Görmeyi Korumak Adına Yapılmış Bir Cerrahi Girişim Olabilir. Yapılacak 2. Tedavi İse Korne Naklidir. Sonuçlarını Bizimle Paylaşmanız Durumunda Daha Sağlıklı Bilgi Verebiliriz.
Katarakt Teşhisi Konulmuş Hastalara Lazer Ameliyatı Tedavisi Uygulanmamaktadır. Kataraktınız İlerlemiş Durumda İse Katarakt Cerrahisi İle Tedavi Olmanız Gerekmektedir. Katarakt Cerrahisi Sonrası Gözlerinizde Numara Kalır İse Katarakt Cerrahisinden 3-6 Ay Sonra Numara Tespitiniz Yapılır Ve Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Tedavisi Uygulanır.