penisimin yan tarafında halk tabiriyle kullandığımız (tavuk götü) gibi bir sivilce var aşağı yukarı 10 seneden beri fakat şimdi penisimin orası incelmeye başladı ne yapabilirim teşekkürler.
penisimin yan tarafında halk tabiriyle kullandığımız (tavuk götü) gibi bir sivilce var aşağı yukarı 10 seneden beri fakat şimdi penisimin orası incelmeye başladı ne yapabilirim teşekkürler.
Selamlar hocam esimde azosperm cikti..bize tup bebek dediler direk..varikoselde cikti ama daha kucuk oldugundan buna engel olamiyacagini sylediler..sizin yaniniza gelmeden once emin degerlerini sylemek istiyorum..Fsh:16.71\ 1.27-19.26. Total testosteron:2.13 ng\ml 1.75-7.81 sperm testi sonulari ise gri-opak volum 2ml ph8 likefikasyon 40 total sperm sayisi ×10uzeri 6 lokosit 1×10uzeri 6 hocam total testosteron Bikez daha yapildi 2.68 ng\ml1.75-7.81 hocam umut varmi ne oneriyosunuz biz gelene kadar nolur cvp verin bna simdiden tesekkurler
Hocam merhaba, uzun zamandır çocuk sahibi olamadığımız için sperm testi yaptırdım ve sonuçalrım şu şekilde. sperm sayısı:57 milyon, ileri hızlı hareketlilik %7, morfoloji 1. sanırım bu değerler çocuk sahibi olmak için yeterli değil ve tedavi olmak istiyorum. sizde bu değerleri değerlendirirseniz çok memnun oluruz. Bu arada test değerlerimi aldığımdan beri bir süredir e vitamini, keçiboynuzu kürü ve ginseng hapı kullanıyorum.
hocam merhaba, cinsel isteksizlik ve ereksiyon problemi yaşıyorum.5 yıllık evliyim elimi karıma süremiyorum elimi sürmek dahi içimden gelmiyor yaşadığım problemlerden ötürü . devlet hastanesinde testler yaptırdım sorun yok diyip pskoloğa yönlendirdiler fakat yapılan testlerin yeterliliğinden şüphelerim var. yapılan testlerin sonucunu size yazıyorum bu testler yeterlimidir bunu çok merak ediyorum.gençlik yıllarımda geçirdiğim ameliyat damar yollarına zarar vermiş olabilirmi? bu testler yapıldı fakat damar yolları incelenmedi .ürolojide yaptırdığım test sonuçları; Biyokimya: Glukoz sonuç: 83 mg/dL N(74-106) Üre : 28,5 mg/dL N(17-43) Kreatinin : 1,05 mg/dL N(0,67-1,3) Kolesterol : 174 mg/dL N(0-200) Trigliserid : 98 mg/dL N(0,150) HDL-C : 34 mg/dL N(40-60) LDL : 120 mg/dL N(60-160 VLDL : 19,60 mg/dL N(0-30) Hormon: TSH : 1,46 MIU/L N(0,4-4,2) Total PSA : 1,64 ng/dL N(0,4) Total Testosteron : 550,70 ng/dL N(241-827)