Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
TC**** Al**** –

SAĞ KOLUMDA ÖNCELERİ OMUZUNDA İLERLEYEN ZAMANDA BİLEĞİME KADAR İNEN AĞRIM VAR DEVLET HASTANESİNDE ORTAPEDİ BÖLÜMÜNDE MAUYENE OLDUM HERHANGİ BİR GÖRÜNTÜLEME YAPILMADAN TENİSÇİ HASTALIĞI DENİLDİ AYNI ZAMAN DA BOYUN FITIĞIM DA VAR NASIL Bİ TEDAVİ UYGULAMAM GEREKİR SİZE İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Fzt. Mari APELYAN
Mari APELYAN -

iyi günler ve geçmiş olsun öncelikle, Boyun fıtığını merkezimizde klasik fizik tedavi ajanları yani sıcak uygulamalar, ağrı kesici akımlar ve ultrason'a ilaveten vakum enterferans ve kuru iğnleme ve boyun koruma prensiplerinin eğitimi şeklinde tedavi ediyoruz. Kuru iğneleme akupunktur iğneleri ile ağrılı ve spazma uğramış adeleler üzerine uygulanarak yapılmaktadır. Ağrı ve spazm üzerine son derece etkili yeni bir tedavi modalitesidir. Özellikle tenissçi dirseği gibi inatçı hastalıklarda son derece olumlu neticeler elde ettik. Tenisçi dirseğinde kesin sonuçlar alınmaktadır bu şekilde, bunun dışında ön kol adalelerine yönelik germe ve güçlendirme egzersizleri de ileri dönemde kalıcı sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır.