Hocam kolay gelsin ben uzun zamandır masturbasyon yaparken spermin gelmesini engelliyorum ve Sperm gelmeden masturbasyonu bırakıyorum bunun bi zararı olurmu yani kısırlığa yol açarmi çok korkuyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Hocam kolay gelsin ben uzun zamandır masturbasyon yaparken spermin gelmesini engelliyorum ve Sperm gelmeden masturbasyonu bırakıyorum bunun bi zararı olurmu yani kısırlığa yol açarmi çok korkuyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
İlaçları Hemen Kesin Ve En Yakında Bir Üroloji Uzmanına Muayene Olup, Sonucu Bana Yazın. Saygılarımla.
sağ testis 29x25x45 mm sol testis 41x30x34 mm büyüklüğünde olup,parankimaları homojendir. testisler normal boyut ve iç yapı ekojenitesinde izlenmektedir.içlerinde farklı ekojenite kitlesel lezyon ayırtedilmemiştir. sağ tarafta epididim normaldir.sağda epididim düzeyinde yaklaşık 2x1 cm boyutlarında pürkistik görünümünde anekoik lezyon saptanmıştır.(epididim kisti? kordon kisti ?) istirahat halinde ve karın içi basınç artırılarak gerçekleştirilen incelemelerde sağda varikosel ile uyumlu görünüm ayırt edilmemiştir.solda venöz yapıların çapı en geniş yerinde istirahat halinde 2.5mm,valsalva ile 3.2 mm ölçülmüştür.valsalva ile solda venöz yapılarda reflü saptanmıştır. Hidrosel saptanmamıştır. Sayın hocam muayenemde bu yazıyor.bu yazılanlarda ne denmek isteniyor,izlemem gereken şeyler nedir,ne önerirsiniz,ciddi midir ,ameliyat gerekirmi? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.çok teşekkürler.
iyigünler kaan bey benim cinsel isteksizlik problemim var fakat biraz karışık. şöyleki mastırbasyon yaparken hiçbir sorunum yok fakat iş kız arkadaşımla birlikte olmaya gelince zevk alamama problemi başlıyor o sürtünme bana gerektiği zevki vermiyor sanki sertleşme problemim yok sadece boşalmam için gereken zevki alamıyorum ne yaparsak yapalım olmuyo onun yanında mastırbasyon yaparken bile boşalmakta zorlanıyorum . boşalamadığım için seks çok uzun sürüyo başlarda çok güzeldi ama yarım kalmak rahatsız ediyor ayrıca artık kız arkadaşımda pek memnun değil bu durumdan sizce ne yapmalıyım bu arada yaşım 21 boyum 1.74 kilom 84 okuduğunuz için teşekkür ederim .