
hocam merhaba.ben tüplerimi baglattırmıştım 4 sene önce şimdide açtırmak istiyorum bu mümkünmüdür bana yardımcı olun lütfen egerki oluru varsa nekadara maal olur hocam teşekkür ederim hocam.
hocam merhaba.ben tüplerimi baglattırmıştım 4 sene önce şimdide açtırmak istiyorum bu mümkünmüdür bana yardımcı olun lütfen egerki oluru varsa nekadara maal olur hocam teşekkür ederim hocam.
Merhaba hocam, Eşime 3 ay önce varikosel teşhisi kondu ancak elle muayenede bişey bulamadı doktor ultrasonda 3mm görüldü ve varikosel dendi. Ayrıca spermiyogramda hızında problem var ve aglütinasyon göründü. Tedavi için proxeed plus kullanıyoruz 3 ay oldu ancak hala hamilelik söz konusu değil. Aglütinasyonu geçer mi ve elle teşhis edilemeyen varikosel için ameliyat şart mıdır sizce? Ayrıca aşılamaya gerek var mı yoksa beklemek faydalı olur mu? Sizin de önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Eğer Sperm Değerleri Bozulmuş Ve Muayenede De Varikosel Varsa, Ameliyattan Fayda Görebilirsiniz. Saygılarımla.
Merhabalar Kaan bey. Bizim iki aşılama ve 3 başarısız tüp bebek denememiz oldu. Benim rahmimde vs. görünürde bi sorun yok. Reaktif Hipoglisemi çıktı. Prolaktin biraz yüksek. Bunlar için ilaç ve vitaminler kullandım. 3 denemede Toplam 5 adet 1.kalite embriyo transfer edildi. Ilk deneme kimyasal gebelikti. Son ikisi negatif. Eşimin Sperm değerleri ortalama 10milyon. Morfolojisi yüzde 1. Hareketlilik düşük. Sol Varikosel de var. Doktorumuzun söylediği yumurta ve spermin genetiğinin bozuk olduğunu tahmin ediyor bu durumda ne yapmalıyız. Tüp bebek yaptiracagimiz için varikoseli tedavi ettirmedik. Doktorumuz da farklı birşey soylememisti. Bu aşamada ne yapmamızı önerirsiniz. Yumurta veya sperm genetiği bozuksa çocuk sahibi olabilecek miyiz.