hocam merhaba.ben tüplerimi baglattırmıştım 4 sene önce şimdide açtırmak istiyorum bu mümkünmüdür bana yardımcı olun lütfen egerki oluru varsa nekadara maal olur hocam teşekkür ederim hocam.
hocam merhaba.ben tüplerimi baglattırmıştım 4 sene önce şimdide açtırmak istiyorum bu mümkünmüdür bana yardımcı olun lütfen egerki oluru varsa nekadara maal olur hocam teşekkür ederim hocam.
Hocam Merhaba. 25 yaşındayım ve 2 ay önce penisimde ki plağı farkettim. Doktor Peyroni olduğunu söyledi. Hocam daha evli bile değilim, korkuyorum. Hastalığın seyrini beklememiz lazım dedi doktor ve E vitamini ve Kolşilin verdi. Erken müdahale yapılamaz mı. Veya Farklı bir tedavi yöntemi yok mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bunu Hemen Br Cildiye Uzmanına Göstermenizde Fayda Var.
slm hocam ben 30 yasindayim 18 yasinda bel soguklugu hastaligi gecirdim ama tedavisi bi doktor esliginde deyilde kulaktan dolma bilgilerle olmustu sonucta tedavi olamadim ayni hastalik defalarca tekrar etti simdi ise sipermimin icerisinde her bosalmada bol miktada sari jolemsi parcalar var gitmedigim doktor kalmadi sayilir hocam bunun bir tedavisi yokmu birde büyük tuvaletimi yaparken ikinmayla birlikte siperme benzer beyaz bir sivi geliyor yardimci oldugunuz icin tesekür ederim nasil bir yol izlemem gerekir.