Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
me**** öz**** –

kızım 21 yasında stargardt tesisi kondu 17 yasında tamamamen durdu bu hastalığın tedavisi varmı bu konuda yarımcı olun saygılarımla

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Stadgart Rahatsızlığının Bir Tedavisi Yok. Yılda Bir Retina Alanında Uzman Bir Hekim Tarafından Takip Edilmesini Öneririm.

Kadın
nu**** ko**** –

Merhaba Sinan Bey 3 yıl önce sağ gözümden katarakt ameliyatı oldum, multifokal lens işe yaramadıgı için monofokal takıldı. Ameliyattan sonra o göz yakındaki yazıları hiç gormuyor presbiyopi oldu birkaç numara. Bu gözümden supracor ameliyatı olabilir miyim?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Supracor Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılabilinir.

Kadın
İs**** oğ**** –

Hocam merhaba.16 yaşında sebebini bilmediğimiz bir şekilde gözümde katarak oluştu ve 7 ayrı doktorlara tedavi olmama ragmen olumsuz sonuç aldım bu kataragın ameliyatı yokmuş göz hiç ışık almıyormuş

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Işık Görmeyen Göze Katarakt Ameliyatı Yapılsa Bile Maalesef Göz Görmez. Ancak Işık Hissi Varsa Ameliyat Yapiliyor.

Kadın
hü**** AK**** –

8 yaşında kız çocuğu yeni farkedildi [ 3cü boyut] ne yapmalıyız.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Ve Tetkikler Sonrası Net Olarak Konulan Tanı Nedir?? Retinal Bir Sıkıntı Var İse 6 Ayda Bir Kontrolleri Uygundur. Göz Tembelliğine Bağlı Görme Sorunu Var İse Pediatrik Oftalmolog ( Çocuk Göz Hastalıkları Uzmanı ) Tarafından Takip Edilmesini Öneririm.

Erkek
Me**** Çe**** –

gözlerim kızarmış ve yanıyor doktordan ızınsız yanı reçetesız damla aldım damlayı gozume vurduğumda uzerıne göz pedi koyuyorum 1 haftadır öyledir bunu nasıl tedavı edebılırım

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Bilinçsizce Kullanılan Damlalar Teşhis Konulmadan Kullanılır İse Farklı Ve Olumsuz Sonuçlar Doğurabilir. Bir Göz Muayenesi Olmanızı Öneririm.

Kadın
al**** ka**** –

iyi günler hocam. 24 yaşındayım doğuştan katarakt hastalığı var ben de . yaklaşık 5 yıldır lens kullanıyorum . hangi durumlarda lazer tedavisi mümkündür . kaç numaraya kadar lazer ameliyatı olunur . bilginiz için şimdiden teşekkürler

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Katarakt Teşhisi Konulmuş Hastalara Lazer Ameliyatı Tedavisi Uygulanmamaktadır. Kataraktınız İlerlemiş Durumda İse Katarakt Cerrahisi İle Tedavi Olmanız Gerekmektedir. Katarakt Cerrahisi Sonrası Gözlerinizde Numara Kalır İse Katarakt Cerrahisinden 3-6 Ay Sonra Numara Tespitiniz Yapılır Ve Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Tedavisi Uygulanır.

Kadın
Öm**** Al**** –

Hocam merhaba Gözlerimde hem miyop hemde astigmat var lazer tedavisi olmak istiyorum iki farklı tedavi olmam mı gerekecek ?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Ve Tetkiler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Aynı Anda İki Göz Kusuru İçin Lazer Tedavisi Yapılmaktadır.

Kadın
eb**** ba**** –

iyi akşamlar hocam ben miyobum sol gözüm 2.75 sağ gözüm 3.25 yaşım 22 lazer tedavisi oluyor mu? oluyorsa ücreti ne kadar?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Ve Tetkikler Sonrası Höz Yapınız Uygun İse Lazer Tedavisi İle Numaralarınız Düzeltilir. Ücret Bilgisi İçin 0212 444 44 24 No'lu Telefonu Arayabilirsiniz.

Kadın
Ba**** Ar**** –

Hocam annem 57yaşında yüksek tansiyondan gözünde damar çatlaması olmuş gittiğimiz doktor göze iğne tedavisi uygulanacağını söyledi 6 iğne vurulacak ama kesin sonuc yok sizce tek tedavi iğnemi başka seçeneklerde varmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Alanında Uzman Bir Retina Hekimi Tarafından Muayene Sonrası Göziçine Enjeksiyon ( İğne ) Tedavisi Önerildi İse, Var Olan Görmeyi Kısmende Olsa Korumak Adına Uygulatmanızda Fayda Var. Vücutsal Diğer Rahatsızlıklarıda Kontrol Altında Tutmalısınız. Konuyla İlgili Hekimimiz Prof. Dr. Nur Kır'dan 0212 444 44 24 Ten Randevu Alabilirsiniz.

Erkek
ÖZ**** ÖZ**** –

Hocam merhabalar, 22 yaşındayım sağ gözüm 10,5 sol gözüm 12,5 miyop, daha önce lazer ameliyatı için alanında uzman bir doktora gittim ama kafamda soru işaretleri kaldı gittiğim doktor gözümün lazer için uygun olduğunu ama benim gibi yüksek miyoplu hastaların lazer ameliyatından sonra numaralarının geri geldiğini söyleyerek çok emin bir şekilde "kesinlikle lazer ameliyatı yaptırma" dedi. Yani benim durumumda ilerleme dursa bile lazer ile kesin sonuç alınamaz mı? tek seçenek mercek ameliyatı kalıyor sanırım...

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Yüksek Miyopi Hastalarında Tüm Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlanabilir. Uygun Değil İse Göz İçi Mercek Tedavisi Önerilebilir. 0212 444 44 24 No'lu Telefonu Arayabilir Daha Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.