Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
AL**** SA**** –

İyi günler hocam ben 4 yıl önce özel bir şirkette çalışıyorken toplu işten çıkarılma sonucu işten cıkarıldım, mahkeme süreçleri vs derken bu günlere geldik.şu an işsizim 2 veya 3 ay içerisinde yeni bir işe başlayacağım inşaallah .mesleğim tornacı ve kumpas ve mikrometre gibi hassas ölçü aletlerini kullanmam gerekiyor.. 1974 doğuluyum şuan kullandığım gözlüğü yaklaşık beş yıldır falan kullanıyorum fakat son bir yıldır yakınlarda bozulmaya başladı.mesleğim de .çalışabilmem için yakınlarımın da mutlaka iyi olması gerekiyorTüm gece boyunca uyumadım araştırdım ve size ameliyat olmaya karar verdim. supracor tedavisi bana ve yaşıma uygunmu ve yapılırsa iki ay içerisinde tam iyileşirmi .Şu an sosyal güvencem yeşilkart ,tedavinin bana maliyeti ne kadar olur.bana özel indirim yapmanız mümkünmü .(yaklaşık 8 yıldır gözlük kullanıyorum 2006 da sağ ( +0,75 +0,5 105) sol (+050+050 75) iken 2010 dan beri sağ(+3,00+1,00 115) sol (+2,00 +0.5 95)hipermetrop şimdiden teşekkürler.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Supracor Lazer Tedavisi Uygulanabilir. Muayene Operasyon V.S Toplam Ücret 2.200 Euro İle 2.400 Euro Arasında Değişmektedir. Herhangi Bir Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamında Değildir.

Kadın
la**** ye**** –

58 yaşındayım.3.5 civarında yakın gözlüğü kullanıyorum.,sorunum yok.ancak 2civarı uzak gözlük verildi,rahat değilim.bu nedenle,uzak lazer yaptırmak iistiyorum,mümkünmü ,eğer olursa fiyatı ne olur.yakını görmemde bir fark olurmu ilginiz için teşekkür ederim

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Ve Tetkikler Sonrası Lazer İşlemi İçin Göz Yapınız Uygun İse Sadece Uzak Lazer Ücreti 1.200 Euro Civarındadır.( Muayene Ücreti Hariç ) Operasyon Sonrası Sadece Yakın İçin Gözlük Kullanmaya Devam Edersiniz.

Erkek
se**** to**** –

Hocam merhaba aşağı yukarı 2 yıldır sizi takip ediyorum sizi son umudum olarak görüyorum görme bozukluğum ve aşırı kalın mercekli gözlüklerim yüzünden kendime olan güvenim ve topluma karışma sosyal yaşantım yok denilecek duruma geldi 18 ve 19 numara gözlük kullanıyorum uzağı göremiyorum ama yakınıda gördüğüm söylenemez kullandığım gözlüğe rağmen görme oranım çok düşük gözlüksüz bir hiçim geceleri hiç görmüyorum yaşım 24 7 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum gittiğim her hastahanede gözlükten kurtulmamın bir yolu olmadığı ve şuanki görme oranımın üstünde göremeyeceğimi belirttiler görme bozukluğum yüzünden psikolojim bozuldu benim numaramda bir hastanın gözlükten kurtulma ihtimali ve görme oranını yükselme ihtimali varmı mutlu haberlerinizi bekliyorum hocam saygılar

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Detaylı Bir Göz Muayenesi Sonucu Tedavi Planlaması Yapılabilinir. Göz Numaralarınız Çok Yüksek Olduğu İçin Lazer Yapma İmkanımız Maalesef Yok. Göz İçi Lens Uygulamaları İle Gözlükten Kurtulma Ve Görme Oranında Yükselme Şansı Var.

Erkek
Or**** Tu**** –

İyi günler.gündüzşeri güneş ışığından veya yüksek ışıklı ortamlarda görmem cok ciddi derecede bozuluyor.dışarıda güneş gözlüğü kullanarak idare ediyorum.fakat çalışma ortamımda falan yüksek ışık oldugunda bir kaıttaki yazıyı dahi okumak için ışığı engellemeyecalısıyorum.güneşte kesinlikle bir kağıttaki yazıyı dahi göremiyorum.gözlerimdeki problem nedir bilmiyorum.çok araştırdım.birçok hastahaneye gittim kimse bişe demedi.sadece astigmatımın durumu hakkında bilgi veriyolarlar.ama benim istediğim görme kusuru değil.ben neden ışıkta göremiyorum.yardımcı olursanız size cok cok tşk ederim.iyi çalışmalar.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Işığa Karşı Hassasiyetinizden Ötürü, Dışarda Ve İçerde Kullanılmak Üzere Poloroid Yada Colormatik Antirefle Özellikli Gözlük Kullanmanızı Öneriyorum.

Kadın
ma**** ro**** –

Mrb hocam.geçen yıl nisan ayında göz numaram arttığı için yeni gözlük kullanmaya başladım.Gözlüklere bir türlü alışamadım ve lazer ameliyatı olmak istiyorum.Görev yaptığınız hastaneye gelirsem siz mi muayene yapacaksınız yoksa başka doktorlar mı?Ayrıca astigmatı olanlar lazer olsalar dahi gece görüşünde sıkıntı olacağını söylüyorlar bu doğru mu?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Burada Tüm Muayene Ve Tetkikler Yapıldıktan Sonra Göz Yapınız Uygun İse Lazer Planlaması Yapılır. İlk Muayeneleriniz Lazer Hekimlerimiz Tarafından Son Muayenenizi Ben Yaparak Uygulama Yöntemi İle Bilgi Veriyorum.

Kadın
bü**** yı**** –

Merhaba hocam benim rahatsızlığım tavuk karası tedavisi mümkün müdür? 26 yaşındayım.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Maalesef Şu An İçin Bu Rahatsızlığın Tedavisi Yoktur.

Kadın
Ay**** Al**** –

Merhaba Sinan bey, benim her iki göz numaram 7.00 miyop ve 2.75 astigmat. 7 yıl gibi bir süre lens ve gözlük kullandığım için lazer tedavisi olmam zor bir ihtimalmiş.Acaba mercek yerleştirmenin dışında yeni bir teknoloji olan smile laser uygulanabilir mi?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Uzun Süre Lens Kullanımına Bağlı Gözlerde Kuruma Olabilir. Genel Bir Göz Muayenesi Ve Ölçümler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Lazer Uygulaması Yapılabilinir.

Erkek
az**** sa**** –

mrb. miyop ve astigmat var bende yasim 20 lazer tedavisi olabilirmiyim yastan dolayi bir engel olurmu

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Göz Muayenesi Ve Ölçümler Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Uygulaması Yapılabilinir.

Kadın
ba**** t**** –

Mrblar hocam Nisan 2005 yilinda sizde miyop ameliyati oldum gozlerimden cok memnundum ta ki son bi yila kadar simdi okumakta gece arac kullanirken uzaktaki bi seyi okurken zorlaniyorum.. su an yasim 36 tekrar gozluk takmak istemiyorum. Diger hastanelere gittgmde korneada diklesme var deyip ameliyat etmemislerdi ama siz ameliyat yaptiniz cok tesekkurler sayenizde mecbur kaldgm o gozluklerdn kurtuldum son bi kac yildir ufak tefek gorme bozukluklari vardi ama su an artti Tekrar duzelme sansi varmi ??? Ucreti nedir en kisa zamanda yaniniza gelecgm hocam saygilar tesekkurler...

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Göz Muayenesi Ve Ölçümler Sonrası Göz Yapınız 2. Bir Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Uygulaması Yapılabilinir.

Kadın
el**** yı**** –

Ben 25 yaşındayım. sol:-3.00 sağ:-3:50 miyopum lazer ameliyatı olmak istiyorum. Malesef istanbul'a gelemiyorum İzmir de önebileceğiz doktor ve hastane var mı