Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
Mü**** Ay**** –

Hocam merhaba, yaşım 27 yaklaşık 17 senedir gözlük kullanıyorum ve hiç lens kullanmadım. Her iki gözüm de 3.25 miyop. Sorum ise şu verdiğim bilgilerin dışında sağ gözümde 7-8 senedir uçuşan cisimler var; doktor bunun sebebinin göz içindeki sıvının yansımasını görüyorsun şeklinde izah etmişti. Bir de bazı dönemlerde yoğlunlaşan bazı dönemlerde ise hiç fark edemediğim bir gece körlüğüm var yine sağ gözümde. Bunlar lazer ameliyatı için bir sorun teşkil eder mi? Miyop için lazer ameliyatının bu sorunlara da bir çözüm olması mümkün mü? Teşekkürler.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Öncelikle Genel Bir Göz Muayenesi Olmanız Lazım Damlalı Ve Damlasız, Muayene Ölçümler Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Uygulaması Yapılabilinir.

Kadın
se**** ca**** –

Mrb sinan bey benim esim 1975 dogumlu sag gozunde kayma var ve hipermetrop var acaba ameliyat olma ve duzelme sansi varmi cevaplarsaniz sewiniriz simdiden tesekkurler...

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Öncelikle Genel Bir Göz Muayenesi Olmanız Lazım Damlalı Ve Damlasız, Muayene Ölçümler Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Uygulaması Yapılabilinir.

Erkek
Öm**** Bu**** –

2 aylık erkek bebeğimizin sağ gözün kapak altında morluk var. Küçük bir kırmızı kitle var. bilgi verirmisin.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Çocuk Göz Hastalıkları Uzmanı Olan Bir Hekimden Muayene Olmasını Öneririm.

Kadın
Si**** İn**** –

Babamda kuru tip sarı nokta hastalığı var 80 yaşında %20 ve %10 görme oranları gözlük takarak görebilirmi veya vitamin dışında başka yapılacak bir şey varmıdır? Teşekkürler

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Retina Alanında Uzman Olan Bir Hekim Tarafından 2. Bir Görüş Alınarak Değerlendirilmesini Öneririm.

Kadın
Bü**** ye**** –

Merhaba,Sinan Bey sağ gözüm 8,5 sol gözüm 7,5 lens kullanıyorum..Uzun süredir kullandığım için göz kuruluğu oldu en yakın zamanda size gelip lazer olmak istiyorum.Lazer işlemi sonucu göz numaralarım kaça düşer tekrardan bir gözlük vs kullanmam gerekirmi? Teşekkür ederim şimdiden bu ay içinde inşallah görüşücez...

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılır. Gözünüün Durumuna Göre Muayene Sonrası Numara Kalıp Kalamayacağı İle Net Bilgi Aktarabiliriz.

Kadın
bt**** e**** –

Hocam benim bir gözüm 7 bir gözüm 8 numara miyop. Yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum ve lazer ameliyatı olmak istiyorum. Uzun süreli lens kullanımı korneayı incelitr diyorlar bu doğru mu? korneam yeterli kalınlıkta olmasa bile LASEK yöntemiyle tedavi olabilir miyim? ve ücreti nedir? Eğer herhangi bir lazerc ameliyatı için gözüm uygun değilse ömür boyu lens kullanabilir miyim? yoksa lens kullanımının da belli bir ömrü var mı? Ben 10 yıldır sorunsuz lens kullanıyorum ama korneyı incelttiği söyleniyor bu yüzden devam etmekten korkuyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılır. Uzun Vadede Lens Kullanımı Gözlerde Kuruluğa Sebep Olabilmekte. Kuruluk Tespit Edildiği Taktirde Lazer Öncesi Destekleyici Tedaviler Yapılabilinir. Operasyon Ücret Bilgilerini 444 44 24 Numaralı Telefondan Öğrenebilirsiniz.

Kadın
on**** be**** –

Miyop ve astigmat ameliyat ücretleri ne kadardır numaraya göre değişiklik gösterir mi? saygılar

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılır. Lazer Uygulamaları İçin Fiatlandırma Yaşınıza Göre Değişkenlik Gösterebilir. Operasyon Ücret Bilgilerini 444 44 24 Numaralı Telefondan Öğrenebilirsiniz.

Kadın
Gü**** Al**** –

Kücük yaslardan itibaren gözlük kullaniyorum doktorlar bu gözlük kullanmamin sebebinin irsi oldugunu söylüyorlar suan 25 yasindayim 7 yasindan itibaren gözlük kullaniyorum artik ck skldm ve kullanmak istemiyorum gözlük numaralarim 4ün üzerinde ameliyat olabilir miyim?Ayni zamanda cokda korkuyorum.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Tedavisi İle Gözlüklerinizden Kurtulmanız Mümkündür. İşlem Gözbebekleriniz Local Olarak Uyuşturulup Yapıldığı İçin İşlem Esnasında Herhangi Bir Rahatsızlık Hissetmezsiniz.

Erkek
Ab**** Do**** –

hocam benim ilk lens deneyimim doktor tarafindan verilen deneme lenslerini kullaniyorum. Ama taktigimdan beri nasil desem hani numarasi yukselmis yeni bir gozluk aldigimizda etraf bir garip gozukur ya oyle garip goruyorum etrafi. Anormal midir yoksa alisma durumunda felan miyim yardimci olursaniz sevinirim...

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Daha Önce Lens Kullanmadıysanız İlk Etapta Bu Tip Şikayetler Normal Olarak Karşılanabilir. Yaklaşık 1 Ay Kullanmanızı Öneririm. 1 Aylık Kullanım Sonrası Aynı Şikayetlerniz Devam Ederse Kontrole Gitmeniz Faydanıza Olacaktır.

Erkek
Fa**** Du**** –

20 yaşındayım.Hocam 4 yıldır, gözlük kullanıyorum.Astigmat var gözümde, 0.5 - 1.75 miyop aralarında bu zaman zarfında gözlük numaralarım değişti. Şuan Aynı zamanda göz kayma sorunumda var. Genellikle sağ gözüm daha çok kayıyor, sola göre daha yüksek numarası (daha az görüyor) 0.5' lik bir fark var. Ameliyattan biraz çekiniyorum. Ama bu kayma kitap okurken, muhabbet ederken, her hangi bir şey seyrederken ortaya çıkıyor dolayısıyla rahatsız oluyorum. Tedavi istiyorum. Sizden yönlendirme rica ediyorum. Teşekkürler

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılır. Damlasız Ve Damlalı Olarak Muayeneiz Yapılır. Göz Kayması Her İki Gözde Varmı ? Birde Kayma Olan Gözünüzde Göz Tembelliği Var Mı? Bunların Tespiti İçin Genel Bir Muayene Olmanız Gerekmektedir. Göz Numaralarınız Tamamen Durmuş İse Lazer İşlemi Uygulanabilir. Lazer İşlemi Sonrası Kayma Devam Ederse Kayma İle Alakalı Cerrahi Bir Operasyon Gerekebilir.