 
                                19 yaşındayım hipermetrop gozumun birisi +10 birisi+12 lazer tedavisi olabilirmiyim
 
                                19 yaşındayım hipermetrop gozumun birisi +10 birisi+12 lazer tedavisi olabilirmiyim
 
                                Hocam merhaba. Ben 17 yasindayim ve gözümde ileri derecede göz tembelligi var. Hangi doktora gittiysem bana tedavisi olmadigini söyledi fakat sizin bir yerde göz tembelliginin tedavisi oldugunu yazdiginizi gördüm. Manisa'da yasiyorum. Sayet tedavi varsa yakin zaman için sizden randevu alacagim. Tedavi gerçekten var mi?
 
                                Hocam Merhabalar Goz numaralarim her iki gozumde 11 derece miyop 3 derecede astigmat var Lazer icin size muayene oldugumda lazer olamazsin ama goz ici mercek takabiliriz demiştiniz bu ameliyatin bana maliyeti ne kadar olur vede gece isik parlamasi veya daha farkli sekilde beni rahatsiz edici bir şey olabilir mi ? Birde bu merceklerde kalite farkliliginda ne gibi farklar oluyor ( fiyat, gece parlama, gorme kalitesi vb) Saygilar. İyi calismar.
 
                                bundan 5 yıl önce lazer operasyon olma düşüncesiyle gittiğim dünya göz hastanesine,yapılan muayeneler neticesinde göz bebeğimin çapının büyük olduğunu bundan dolayıda operasyona uygun olmadığını söylediler.yaş ilerledikçe düşebileceğini söylediler.tıp gelişiyor sizce yapılabilir mi? yaşım 33.on yıldır lens kullanıyorum bundan dolayıda gözde kalıcı hasarlar olaşabileceğini hatta lazer yapılamayabileceğini duydum,endişeleniyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.
 
                                    Merhaba Sadece Göz Bebeği Çapının Çok Büyük Olması Operasyona Engel Değildir, Sadece Karanlıkta Işık Saçılmaları Oluşur. Başka Bir Operasyona Engel Bir Durum ( Kornea İnceliği Vs. ) Yoksa Lazer Olabilirsiniz. İyi Günler.