benim 12 yasında kızım var şu an 6 numara gözlük takıyo ama 5 yasındanberi gözlük takıyo ozaman 9 numara gözluk takmaya basladı bazen gzleri çok ağrıyo özellikle okula gittiği zamanlarda ne yapmalıyım
benim 12 yasında kızım var şu an 6 numara gözlük takıyo ama 5 yasındanberi gözlük takıyo ozaman 9 numara gözluk takmaya basladı bazen gzleri çok ağrıyo özellikle okula gittiği zamanlarda ne yapmalıyım
hocam. Iyi akamlar dilerim. Eski bir hastaniz olarak ben 1995 yilinda sizde lazer olmustum allaha cok sükür cok. Memnunum ve. Ve. Sîze. Bîr kaç tane tanidigim kisîlerî gönderdîm ve onlar da sîzden com memnun kaldîlar. Hocam. Ben. Sîmdi. Benîm. Îki tane. Oglum. Var. bir tanesinin -4,5. Öbürün - 3,0. Çocuklarî ben zîze getirmek îstíyorum sîzde lazer yaptirmak istiyorum ben simdi almanyadan Nürnbergden. Ben simdi. Size gelmeden önce burada cocuklarin. Lazer olup olamiyacagini ögrenmek icin ne yapmam gerekiyor. Tabiki siz muayene yapacaksiniz. Ve. Bir de. Cocuklarin. Yaslari. Birisi. 22. Öbürü 21 yeterlimi lazer olmak icin simdi lens kullaniyorlar,Hocam. Sizinle birebir konusmak istedim aradim hastanenizi. Mümkün deyîl dediler hocam ben 11 ayda cocuklari lazer yaptirmak istiyorum birde fiyatlarda kolaylik yaparsaniz sevinirim,hocam sizden bir ricada bulunsam.
Genel Bir Göz Muayenesi Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun Ve Numaralarınız Durmuş İse Lazer Operasyonu Olabilirsiniz. Yumuşak Lens Kullanımıda Muayene Önce 1 Hafta, Sert Lens Kullanımında Muayeneden Önce 3 Hafta Lens Kullanmayı Bırakmalılar. 0212 444 44 24 Numaralı Telefondan Randevu Alabilirsiniz.
Hocam 20 yaşındayım göz kuruluğu sendromu yaşıyorum.Kuruluk, aşırı yanma, batma. 3 yıldır geçmek bilmiyor. Birçok kez doktora gittim ilaç aldım. O anlık geçiriyor ilaçlar. Sonra çok geçmeden tekrar başlıyor şikayetlerim ve ilaçlarda fayda vermemeye başlıyor.3 yıldır sürekli belli periyotlarla devam ediyor. Bir çok ilaç kullandım. Pek geçicek gibi görünmüyor bu bela.2 gün önce doktora gittim Viscotears verdi. Oda pek işe yaramıyor. Bunun kesin çözümü varmıdır?
Suni Gözyaşı Damlaları Günde 4-5 Kez, Hydrovis Tablet (Günde 2 Kez İkişer Adet), Eğer Teşhisiniz Doğruysa Gözünüz Bu İlacı Kullanmaya Uygunsa Restazis Damla 2X1 6 Ay Kullanınız.