
3.doğumumda tüplerim baglandıve cocuğum 4 yasında simdi adetim 1hafta gecikti nadeni ne olabilir
3.doğumumda tüplerim baglandıve cocuğum 4 yasında simdi adetim 1hafta gecikti nadeni ne olabilir
Doktor hanım ben en son adetimi 13 temmuzda oldum evliyim ama hala adet olmadım kasığımda karnımda sırtımda ağrılar var arada midem bulanıyor başım ağrıyor sık sık tuvalete gidip geliyorum canım bol,bol,meyve istiyor göğüslerinin üçü koyulaşdı ve sıvı geliyor gebelik testi yapıyorum iki çizgi çıkıyor biri koyu diğeri açık kırmızı çıkıyor bugünde damla damla kan geldi acaba hamile miyim
Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Kanda Gebelik Testi Doğrulamanın En Emin Yoludur. Dilerim Gönlünüze Göre Sonuçlanmıştır Durum. Sevgiler.
Merhaba ben 2 ay önce evlendim evlenmeden önce 10 unda adet oluyordum.evlencegim zaman geciktirici hap kullandim en son 23 kasimda adet oldum 2 ocakta hamilelik icin kan testi yaptirdim negatif çikti 2 ocakta 2 damla kanamam oldu 4 ocaktada azcik kanamam oldu acaba sebebi ne olabilir ?