
6 bucuk ay once dogum yaptim iliski sirasinda pembe bi akinti geliyo
6 bucuk ay once dogum yaptim iliski sirasinda pembe bi akinti geliyo
Merhaba Bu İlaçla İlgili Ara Kanama Şikayetleri Çok Sıktır İlaç Değişikliği İçin Doktorunuzla Görüşmelisiniz. Sevgiler.
mrb ben pcos hastasıyım 3 senedir cocuk istiyoruz fakat iğnelerle mümkün olmadı nisanin 13 de laporoskobi ve histereskobi oldum ve hiç bi sıkıntı çıkmadı nisan ayının 5 de ağdet gördüm enson ve bu ay 15 güngür göğüslerimde hassasiyet var ve sol kasıgımda ara ara batma seklinde kramplar ayın 7 de cok az kahverengi kanamam oldu dikkat etmesem anlıyamıcagım kadar az ağdet oluyorum sandım fakat üstünden 10 gün geçti ve daha hiç birşey yok.
4 ekim son adet tarihim 2013 10 kasımda kanamam geldi eczaneden aldıgım testte 2 çizgi çıkmıştı doktora gittigimde bhcg testi 28.7 çıktı bana hamile olmadıgımı söyledi baynı gün başka bi hastaneye gittigimde bhcg 26 çıktı kanama artmştı diyer hastane hamilesin ama düşük yapıyor sun dediler akşan kanamayla beraber bi parça geldi içi sıvı doluydu doktora gösterdim bu deyil dedi bütün düşen parçaları götürüp gösteriyordum hep pırtılaşmış kan diyorlardı gebemiydim deyilmiydim eczane testimi yanılıyordu kafak çok karışık bunalıma giriyorum hiç unutamıyorum gebe kalmak hiç istemiyorum çok korktum
Merhaba Yaşadığınız Bir Gebelik Ama Biyokimyasal Gebelik Dediğimiz Bir Durum Yani Sağlıklı İlerleme Gösterememiş, Bu Nedenle De Kanam İle Kendini Sonlandırmış Demek. Geçmiş Olsun.