Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Bi**** Çe**** –

Sayın Dr. Günnur Önarslan, Göz kapağımda her iki gözde olmak üzere kızarıklık, kaşıntı,pullanma ve göz kapağı şişmesi var. Göz kapağımın iç kısmında gözlerim bu sorundan dolayı kırışık görünmekte.1,5 yıl öncesinde de aynı şikayet ile karşılaşmıştım ve uzun dönem makyaj yapmayarak ve cortymicine kullanarak geçti fakat şimdi tekrar etmekte. Kaşlarımda kalıcı makyaj var ve onu tekrar ettik.Bunun ile ilgisi var mı bilemiyorum ama ondan sonra oldu.Ilk gözlerimdeki sorun da kalıcı kaş makyaj uygulamasından sonra oldu.Şimdiki cilt doktorum Bioderma Sensibio Eye önerdi ve göz doktrouna gitmedim ama bir gelişme yok.Göz kapağım da düştü şiş ve kırmızı.Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Bilgiler içim önceden teşekkür ederim.

Uzm. Dr. Günnur ÖNARSLAN
Günnur ÖNARSLAN -

Sizin, kaslara yapilan kalici makyaj icin kullanilan boyalara allerjiniz var gibi gorunuyor. Makyaj urunleri ile de bu tarz reaksiyonlar gorulebilir. Kaslarda ki kalici makyaji laser ile sildirme yoluna gidebilirsiniz, yine ayni tedaviyi uygulayarak iyilesmeyi bekleyin ve birdaha da kalici makyaj yaptirmayin...