Hocam esim 25 yasinda. Azosperm hastasi bitun hormon ve ultrasyon sonuclari normal tese ameliyati oldu ve hic canli hucre cikmadi parca alinip biyopsiye gonderildi doktorumuz sizin cocugunuz olmaz dedi sizce ne yapabiliriz
Hocam esim 25 yasinda. Azosperm hastasi bitun hormon ve ultrasyon sonuclari normal tese ameliyati oldu ve hic canli hucre cikmadi parca alinip biyopsiye gonderildi doktorumuz sizin cocugunuz olmaz dedi sizce ne yapabiliriz
hocam merhaba ben 32 yaş atanamayan bir öğretmenim . sorunumu en hızlı şekilde halletmek istiyorum . çok zengin insan değilim. sigortalı çalışanım . yaklaşık 2 yıldır ilişkimde zevk alamıyorum . idrar zorlanma , hafif ağrı ve yanma oluyor . 1 yıl önce üroloğa gittim . damlatma sorusuyla prostat iltihabından şüphelendi. Cipro yazdı kullandım . geçmedi . şimdi sabahları kalkam oluyor ancak anında bir sıvı benzeri bişi indiriyor ve isteksizlik oluyor . Bana yardımcı olurmusnuz ?
Prostatit Yönünden Araştırılmanız Lazım. Bunların Sonucuna Göre De Tedavi Olursunuz. Sgk'dan Faydalanarak Üroloji Polikliniklerinde Bu Yönde Tetkik Ve Tedaviniz Yapılabilir.
mrb hocam ereksiyon yaşama sıkıntısından dolayı doktora gitiim ve 200 olması gereken değerim 217 çıktı. bunun üzerine doktor 2 haftada 1 olacak iğne verdi ve tekrar gittiğimde 160 lara indiğini söyledi bu değerin. bu sefer de nebido isimli iğneyi kullanmamı önerdi. bekarım. en azından evleninceye kadar bu iğneyi kullanmasam , evlenince problem devam ederse kullansam herhangi bir zararı olur mu?