hocam merhabalar gözümde miyop var kök hücre tedavisiyle düzelir mi teşekkürler
hocam merhabalar gözümde miyop var kök hücre tedavisiyle düzelir mi teşekkürler
merhaba benim uzak problemim vardı ve numaralarım 16-17 dereceydi katarakt la birlikte mercek takıldı önce sol gözümden oldum 20 gün sonra sağ gözümden oldum sağ gözümle ilgili hiç problemim yok ama sol gözde kar küresi içindeki nesnenin kayması gibi bir siyah nokta gözümü açıp kapattıkça sağa sola yukarı aşağıya kayıyor görme noktasındaki tortulardan dediler damlalar verdiler sol gözüm sağ gözden daha küçük duruyor birde sol gözümün iç kısmında sanki çapak varmış gibi his var perde varmış gibi nedeni nedir acaba
Göz İçine Takılan Mercek İle İlgili Olabilir. Göz İçi Sıvılarımız Zaman,Zaman Bulundukları Yerden Kopup Hareket Ederler Bizde Onların Gölgelerini Görürüz Bu Olayda Olmuş Olabilir. Bazen Uzun Aylar Sürebilir. Size Net Cevap Verebilmememiz İçin Gelin Görelim.
Merhaba hocam, 6 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum.Sol gözüm 7.50 Hipermetrop 2.25 astigmat (toplam 9.75) , sağ gözüm ise 7.75 hipermetrop 2.25 astigmat (toplam 10) Hocam avrupa göz hastanesine gittik ve bana lazer tedavisi uygulanabileceği fakat en fazla 4-5 numaralara düşebileceği söylendi fakik iyol denen mercek değişimi ameliyatını önerdiler ama güneşe falan cıplak gözle bakamıyormuşsun ve ileride alınması gerekebilirmiş aklımada yatmadı zaten sizin videolarınızı cevapladığınız soruları birebir hep okudum size sormak istiyorum çünkü avrupa göz hastanesinde bütün umutlarımı kırdılar.Sizin hastanenize gelip lazer ameliyatını olmak istiyorum gözüm 1 veya 1 in altında olması benim için çok iyi bu mümkünmüdür hocam ?
Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Supracor Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılabilinir.