Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
el**** ay**** –

merhabalar haziran ayından bu yana eşimle korunmasız olarak birlikte oluyoruz 30/06/2014 tarihinde son adetimi gördüm ve 2 gün sürdü normal şartlarda düzenli adet olur ve 2 günden fazla sürerdi. sonrasında yine korunmasız olarak devam ettik.son günlerde aşırı meme hassasiyeti mide bulantısı şişkinlik ve uyku hali yaşamaktayım bunlar havalara da bağlı olarak olabilir şeklinde düşünmekteydim ki bu sabah koyu kahve rengi bir lekelenme yaşadım aca bu bir gebelik durumundan kaynaklı olabilir mi internetten araştırdım İmplantasyon Kanaması diye bir olay varmış bu yüzden olabilr yada gebelik mi değil mi nasıl anlayabiliriz adet günüme daha 2 hafta var kan veya idrar tahlili ya da doktor muayenesinde çıkar mı.bu konuda yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

merhaba sistemdeki aksaklık nedeniyle sorularınız bana yeni ulaştı bu nednele şu noktadan sonra çocuk sahinbi olmakla ilgili sorununuz devam ediyor ise naba 0212 310 3100 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. sevgiler.