Hocam hücre sayım2793tür gözümde astigmat hipermetrop yakın uzak bozukluklarım var. Gözüme mercek yerleştirme operasyonu yaptırmak istiyorum görüşleriniz nedir. Gözlük kullanmak istemiyorum. Sizce mümkünmü?
Hocam hücre sayım2793tür gözümde astigmat hipermetrop yakın uzak bozukluklarım var. Gözüme mercek yerleştirme operasyonu yaptırmak istiyorum görüşleriniz nedir. Gözlük kullanmak istemiyorum. Sizce mümkünmü?
selam hocam ben 26yaşın dayımlazer tedavisi olmak istiyorum bursada bir özel hastaneye gidip genel bir göz muayenesi oldum ve sol gözümde 6 numara hipermetrop ve 2 numara astigmat var sağ gözümde 7 numara hipermetrop ve 2 numara astigmat var doktor %60 göz tembelliyi dedi numaraların çok yüksek dedi lazer olur yap dersen yaparım ama 2 derece kalır yene gözlük kullanırsın dedi ben de olmadım hocam 6 7 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum ve göz derecelerimde bir deyişiklik olmadı hocam ne olur bana yardımcı olun eyer göz derecelerim sıfır lanırsa lazer tedavisi olmak istiyorum eğer oluru varsa size gelmek istiyorum numaramı vereyi lütfen beni bilgilendirin
Katarakt Teşhisi Konulmuş Hastalara Lazer Ameliyatı Tedavisi Uygulanmamaktadır. Kataraktınız İlerlemiş Durumda İse Katarakt Cerrahisi İle Tedavi Olmanız Gerekmektedir. Katarakt Cerrahisi Sonrası Gözlerinizde Numara Kalır İse Katarakt Cerrahisinden 3-6 Ay Sonra Numara Tespitiniz Yapılır Ve Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Tedavisi Uygulanır.