
İyi günler hocam Penisimde morarmalar meydana geldi baş kısmında Herhangi bir ağrı sızı kan gelmesi idrarda zorluk falan yok. Ama çok Can sıkıcı Bir durum . Sertleşme sorunuda yok Nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler hocam Penisimde morarmalar meydana geldi baş kısmında Herhangi bir ağrı sızı kan gelmesi idrarda zorluk falan yok. Ama çok Can sıkıcı Bir durum . Sertleşme sorunuda yok Nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Slm hocam yurtdışından yazıyorum. ben özlem eşim de yillar once bel soğukluğu tesisi koyulmus ve yine bu aralar gece sik idrara cikma ve de beyaz akintisinin oldugunu soyluyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim?? bu durum hamile kalmama engel teşkil eder mi? Hocam cvp yazın. eğer öyle bi durum varsa kendisini yıl başında Türkiye ye gondereyim?
Hocam öncelikle merhaba ben Kocaelinde yaşamaktayım polikistik böbrek hastasıyım yaşım 26 bundan 15 gün önce bileteral seminal vekizüllerde ince cidarlı kistik dilatasyonlar periüretral milimetrik kalifikasyonlar görüldü. sağda 39x34 mm solda 30x40 mm olarak sperm örneğim azospermi ve doktorların buna bi çözümü yok tüp bebek dediler hormonlarım genetik raporum normal varikoselde yok bu kistik dilatasyon nedir bi tedavisi varmıdır elimde 10 sonuç gitmediğim doktor kalmadı ne olur bana birşey söyleyin acil yardımınızı bekliyorum saygılar kolay gelsin
Eğer Kanallarda Tıkanıklık Varsa, Tedaviden Fayda Görebilirsiniz. Saygılarımla.
Sayin hocam merhaba size kisa durumu yazacagim bilgi verebilrseniz minnettar olurum.Kardelsm 20 yasinda ve sakallari çikmamisti bu sebeple doktora gittik.Meger testisleri yerinde degilmis ve hipofiz yeterli derece de çalismiyormus.3 aydir pregynl kullaniyoruz.pazaretsi kontrolümüz vardi ve spermiogram istedi.Testesteron yükselmis ancak sperm olusumu SIFIR.Hayatina normal devam edebilrsin evlenebilirsin ancak çocuk için ümitli olmayalim dedi.Neyapabilriz ne önerirsiniz.Yardimlarinizi bekliyoruz.