sinan bey ben sizde 1995 yılında uzak lazer yaptırmıştım şu anda da yakın görme sıkıntım çoğaldı yakın için de lazer tedevi olabilirmiyim
sinan bey ben sizde 1995 yılında uzak lazer yaptırmıştım şu anda da yakın görme sıkıntım çoğaldı yakın için de lazer tedevi olabilirmiyim
Her iki gözümde -3.75 miyop olup 41 yaşındayım, yakın konusunda çok önemli problemim yok ancak miyop tedavisi sonrası yakın görme sorunu çıkıyor diyorlar 40 yaş sonrasında. Tek ameliyatla hem miyop düzeltilip hem yakın sorunu çıkmasının önlenmesi mümkünmüdür.ayrıca bu veriler ışığında fiyat aralığı nedir.
Muayene Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun İse 40 Yaş Sonrası Hastalarımıza Uyguladığımız Miyop Supracor Lazer Tedavisi İle Hem Yakın Hem De Uzak Şikayetinizden Kurtulursunuz. İşlem Maliyeti Muayene Ücreti 400 Tl İşlem Ücreti Yaklaşık 2.200 Euro Civarındadır. Sağlıklı Günler.
Merhabalar, 2013 yılının sonunda uzak hipermetrop sorunum düzeltildi. Ancak yaşımın ilerlemesinden dolayı, yakın görüşüm tekrar bozuldu. Antalya ilinde yaşamaktayım ve bu yüzden önce size sormak ve duruma göre İstanbul'a gelip kontrol ve olabilir ise tedavi olmak isterim. * Supracor yöntemi ile tedavi yapıldıktan sonra ilerleme devam edecek mi? * Uzak görüşüm tekrar bozulabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim! Kadri İzer.