
sperm dna %39 hasarlı gozukuyo.bu bebek ıçın etkenmı.10 yıldır bebegimiz yok.4 tup bebek negatif.embriyo gelişmıyor. ne tavsiye edersiniz.
sperm dna %39 hasarlı gozukuyo.bu bebek ıçın etkenmı.10 yıldır bebegimiz yok.4 tup bebek negatif.embriyo gelişmıyor. ne tavsiye edersiniz.
Sayin hocam merhaba size kisa durumu yazacagim bilgi verebilrseniz minnettar olurum.Kardelsm 20 yasinda ve sakallari çikmamisti bu sebeple doktora gittik.Meger testisleri yerinde degilmis ve hipofiz yeterli derece de çalismiyormus.3 aydir pregynl kullaniyoruz.pazaretsi kontrolümüz vardi ve spermiogram istedi.Testesteron yükselmis ancak sperm olusumu SIFIR.Hayatina normal devam edebilrsin evlenebilirsin ancak çocuk için ümitli olmayalim dedi.Neyapabilriz ne önerirsiniz.Yardimlarinizi bekliyoruz.
Hocam merhaba bizim bir defa tüp bebek denememiz oldu ama kötü embriyo yani doktorumuz embriyomuzun 4. günle 5.gün arasında gidip geldigini yani blastosit evresine gecemedigini soyledi esim duzen labaratuarinda sperm dna hasar testini yaptirdik oran %34 cikti daha sonra doktorumuz esime 3 aylik ilac tedavisi uyguladi kullandigi ilaclar solgarin selenyum, estervit C 645 mg,Nac 600, ile Evikap E vitamini gunde 3 tane seklinde 3 aylik tedavi sonucunda testi tekrarladik dna sperm fragmantasyon indeksi sonucumuz 2. sinde %30 cikti Doktorumuz ilaclara devam etmemiz gerektigini soyledi bize uygulanan tedavi ne kadar dogru siz ne onerirsiniz? Esimin yasi:41 benim :33 Bende cikolata kisti oldugundan dolayi laparoskopi ve histeroskopi yapildi tuplerden biri sisme yapmis o yuzden tuplerden biri alindi digeri ise kapaliymis.Şimdiden tesekkur ederim
Bu Konuda Nefroloji Uzmanları İle Görüşmenizi Öneririm. Size Daha Sağlıklı Bilgi Vereceklerdir. Saygılarımla.