Hocam selamlar. Ben suan yurt disindayim. Bende yaklaşık bir seneden beri cinsel aktivite sonrası (orgazm olunca) çok şiddetli baş ağrısı oluyor.sigara ve alkol kullanıyorum.sebep ne olabilir.acciliyeti nedir.
Hocam selamlar. Ben suan yurt disindayim. Bende yaklaşık bir seneden beri cinsel aktivite sonrası (orgazm olunca) çok şiddetli baş ağrısı oluyor.sigara ve alkol kullanıyorum.sebep ne olabilir.acciliyeti nedir.
hocam mrhaba belimle alakalı sorunlar oldugundan beri sizi ilgi ile takip ediyorm..başarılarınız daim olsun..hocam ben iki kere mr cektirdm 2 ay icerisinde ilk doktorun cok tatminkar konusmamasindan dolayı..ilk mr ile ikici mr arasında fark varmış gibi bir türlü tam anlayadm sonuçları doktorada sordum gecistirdi kısaca ..hocam ilgilenip kısa cevp atarsaniz cok sevinirim tessekkurler simdiden..1mr.. lomber lordoz doğaldır lomber vertebraların korpus yükseklikleri tabiidr intervertebral sabit disk yükseklikleri normal olup L4-L5 ve L5 S1 disk sinyalleri minimal azalmıştır L4-L5 intervertebral diskinde geniş tabanlı santral disk protrüzyonu tekal keseyi hafif basılamıştır medulla spinalis normal kalinrasyon ve sinyal özelliğindedir intradural veya intrameduler yer kaplayan olusum saptanmadi conus medullaria L2 düzeyinde sonlaaktadir paraspinal yumuşak dokular tabiidi 2.MR SONUCUM.. lomber lordoz doğaldır lomber vertebraların korpus yükseklikleri tabiidr..vertebra korpuslarında T2A sekanslarda hiperintens görünümde hemanjiom ile uyumlu yer yer minimal sinyal degişiklikleri izlenmiştir lomber intervertebral diskinde milimetrik santral disk protrüzyonu tekal keseyi indete etmiştir medulla spinalis kalibrasyonu tabiidir.intradural veya inteamedular yer kaplayan oluşum saptanmadı conus medullarisL1l2bintervertebral disk düzeyinde sonlanmaktadır parasipinal yumuşak dokular tabiidir..hocam yaş 22 ve çok rahatsiz oluyorm tessekkurler
Merhaba Hocam; Benim beynimde kist olduğunu söylediler ve mr çekindim mr sonucunda Teknik:FLAIR aksiyal,T2A aksiyal-koronal-sagital,T1A aksiyal Bulgular: 4. ventrikül orta hatta,normal boyut ve konfigürasyondadır. Beyin sapı ve serebelluma ait belirgin patolajik sinyal değişikliği saptanmamıştır. Bazal ganglia düzleminde belirgin patolojik sinyal değişikliği saptanmamıştır. 3. ve lateral ventriküller normal ve konfigürasyondadır. Sağ frontal bölgede subkortikal,periventriküler beyaz cevher alanları içersinde yaklaşık 22*10 mm boyutlarında T2A seriler hiper.T1A serilerde hipointens kistik yer kaplayan oluşum izlenmiştir. Kortikal sulkuslar doğaldır.Orta hat şifti saptanmamıştır. Dr bana 6 ay sonra tekrar gelmemi söyledi yalnız raporu aldığında suskundu sonra bişey olmadığını söyledi bende emin olmak için size soruyorum.