Merhaba ben uzagi göremiyorum fakat dercem 1 i n altinda ameliyat olmam mümkün mu ilerde
Merhaba ben uzagi göremiyorum fakat dercem 1 i n altinda ameliyat olmam mümkün mu ilerde
Hocam benim bir gözüm 7 bir gözüm 8 numara miyop. Yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum ve lazer ameliyatı olmak istiyorum. Uzun süreli lens kullanımı korneayı incelitr diyorlar bu doğru mu? korneam yeterli kalınlıkta olmasa bile LASEK yöntemiyle tedavi olabilir miyim? ve ücreti nedir? Eğer herhangi bir lazerc ameliyatı için gözüm uygun değilse ömür boyu lens kullanabilir miyim? yoksa lens kullanımının da belli bir ömrü var mı? Ben 10 yıldır sorunsuz lens kullanıyorum ama korneyı incelttiği söyleniyor bu yüzden devam etmekten korkuyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılır. Uzun Vadede Lens Kullanımı Gözlerde Kuruluğa Sebep Olabilmekte. Kuruluk Tespit Edildiği Taktirde Lazer Öncesi Destekleyici Tedaviler Yapılabilinir. Operasyon Ücret Bilgilerini 444 44 24 Numaralı Telefondan Öğrenebilirsiniz.
Merhabalar hocam; 26 yaşındayım doğuştan iki gözümde de katarakt olduğunu çok geç öğrendim ve son yıllarda hayatamı olumsuz yönde teşkil etmesiyle ameliyat olmaya karar verdim.. özel bir hastanede iki gözümede aynı anda multifokal mercek takıldı.. şuan 20 gün geçti ameliyat üzerinden ..doktorum şuan dünyada ki en kaliteli mercegin gözüme takıldığını söyledi (Alcon TFNT00) ameliyat sonrası göz ölçüm sonucunda uzak ve yakın sıfırlandığı söyledi doktorum ..ama benim ciddi problemlerim hala devam ediyor yakında hic bir sıkıntım olmamasına rağmen uzagı bulanık görüyorum yazıları seçemiyorum gece görüşümde ise ışıklar etrafı dağınık ..doktorum bunun bendeki göz tembelliginden olduğunu söylüyor.. ilerleyen zamanlarda görüşüm netleşir mi ve bundan sonra neler yapmalıyım hocam net bi şekilde hem uzağı hem yakını görebilmek için.. cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam iyiki varsınız..