
merhaba ben yazz 24+4 lük kutudan yasmin 21 lik kutuya geçmek istiyorum ne zaman başlamalıyım. teşekkürler iyi çalışmalar
merhaba ben yazz 24+4 lük kutudan yasmin 21 lik kutuya geçmek istiyorum ne zaman başlamalıyım. teşekkürler iyi çalışmalar
İyi akşamlar Aytun Hanım ben Ankara'da öğrenci olarak okuyorum. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama üzerimizde kıyafetler vardı. O boşaldığını söyledi. Hamile kalma ihtimalim nedir acaba ve birde adet düzensizliğimden dolayı 5 aydır Gnelle hapını kullanıyorum. hamilelik testi yaptım negatif cıktı. idrar testinde ilişkiden ne kadar sürrede belli olur. yardımcı olursanız cok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim.
Doğum Kontrol Hapı Kullanıyorsanız Gebelik İhtimaliniz Zaten Yoktur. Bu Ylla Gebelik Olasılığı Çok Düşüktür. Gene De Şüpheleriniz Varsa Adet Gecikmesi Durumunda Kanda Gebelik Testi Yaptırınız.