Merhaba yutkunurken boğazımdan kırt diye ses geliyor yemek yerken çok fazla değil ama içecek içerken ve yutkunurken dışarıdan rahatsız edecek şekilde duyuluyor pandemi döneminde hastaneye gitmek istemiyorum cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhaba yutkunurken boğazımdan kırt diye ses geliyor yemek yerken çok fazla değil ama içecek içerken ve yutkunurken dışarıdan rahatsız edecek şekilde duyuluyor pandemi döneminde hastaneye gitmek istemiyorum cevaplarsanız çok sevinirim.
merhaba doktor bey,benim sormak istediğim soru:Havuza,denize gitmeyi çok seviyorum ve gidiyorumda.Yalnız kulağımda genelde iltihaplanması oluyor,bu yüzden çok dikkat etmeye açlışıyorum.size sormak istediğim nokta kulağa su kaçmaması için ne gibi öneriler verebilirsiniz?Piyasada bir çok kulak tıkacı var,silikonlu pamukta kullanılıyor.bunlar etkili bir çözüm müdür birde yağlı kulak damlası diye bir şeyler duydum,suyun kulakta kalmadan dışarı çıkmasını sağlıyormuş.böyle önerebileceğiniz pratik damlalar var mı acaba? teşekkürler
Merhaba hocam yaklaşık 1.5 ay önce kulağımda nabız atışını duymaya başladım. kalp kan pompaladikca kulağımda damm damm diye sesler isitiyorum. Özellikle gece yatarken beni çok tedirgin ediyor. burda bircok doktora gorundum sorun yok diyorlar. Bunun sebebi ne olabilir. Lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.
merhaba benim yaklaşık 2 yıldır sürekli burnumda akıntı var yaz ve kış doktora gttm hiçbir tahlil yapmadan alerjiktir dedi gönderdi beni bu son 2 aydır da burnumun içinden sürekli kan çıkıyor burnumu sildikçe peçetede hep kan oluyor bunun sebebi ne olabilir sizce acil bi doktora gitmeme gerek varmıdır? cevabınız için şimdidden teşekkür ederim ii geceler.